Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Σφαλιάρες” σε δημοσιογράφο που είπε χρυσό το παλάτι του Ερντογάν

ΦΩΤΟ ΑΠΟ hurriyetdailynews
ΦΩΤΟ ΑΠΟ hurriyetdailynews

Ένα tweet της δημοσιογράφου του BBC Laura Kuenssberg ήταν αρκετό για να κάνει έξαλλους τους συνεργάτες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η δημοσιογράφος χαρακτήρισε χρυσό το παλάτι του Σουλτάνου και αμέσως οι σύμβουλοι του την “σφαλιάρισαν” μέσω διαδικτύου.

Εκείνη, όπως βλέπετε, έγραψε: “Ακόμη ένας αρχηγός κράτους με φόντο ένα χρυσό ασανσέρ. Σε παλάτι του Ερντογάν υπάρχει πολύς χρυσός” και ανέβασε μία φωτογραφία.

Όμως το είδε ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, İbrahim Kalın και έγινε έξαλλος. “Αυτά τα περι χρυσού είναι ψέματα. Τίποτα από αυτά δεν είναι χρυσός. Απλά καθρεφτίζουν το χαμηλό επίπεδο της δημοσιογραφίας σου” έγραψε στο Twitter.

Στον διαδικτυακό πόλεμο μπήκε και ο εκπρόσωπος του υπουργικού συμβουλίου Hasan Doğan, ο οποίος ειρωνεύτηκε την δημοσιογράφο του BBC ρωτώντας την “αν νομίζει ότι είναι χρυσό ό, τι βλέπει και είναι φωτεινό κίτρινο”.

Και φυσικά… το διαδικτυακό bullying για την Laura Kuenssberg δεν θα τελείωνε τόσο απλά. Σειρά πήρε ο σύμβουλος του Ερνογάν Mustafa Varank, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία από έναν φρουρό, ο οποίος φορούσε την στολή του που είχε χρωματικές λεπτομέρειες χρυσού και το ίδιο χρώμα κράνος.

 

 

“Ακόμα και οι φρουροί είναι από χρυσό” έγραψε. Και κάπως έτσι ο “πόλεμος” τελείωσε καθώς η δημοσιογράφος δεν απάντησε ποτέ σε όλα αυτά τα επιθετικά σχόλια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε