Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Shannen Doherty: “Παιχνίδι αναμονής” με τον καρκίνο – Ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες

Shannen Doherty: “Παιχνίδι αναμονής” με τον καρκίνο – Ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η διάσημη ηθοποιός Shannen Doherty ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Η 45χρονη ηθοποιός του Beverly Hills 90210 ταξίδεψε με τη μητέρα της Rosa για ψώνια στη Βενετία, με τη Shannen Doherty να φαίνεται πιο δυνατή και υγιής.

Αυτή ήταν και η πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση πως ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο του μαστού. Η διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε το τέλος της θεραπείες με μια selfie της στο κρεβάτι από τον Οκτώβριο του 2016, σημειώνοντας πως “ξεκινά το παιχνίδι της αναμονής”.

;

“Τελευταία ημέρα χημειοθεραπείας. Εξαντλημένη. Τώρα που τελείωσα με τις χημειοθεραπείες και τις ακτινοβολίες, το παιχνίδι αναμονής είναι εδώ. Αναμονή για τεστ. Περιμένουν να δουν αν είμαι καθαρή ή όχι. Νομίζω ότι όταν κάποιος έχει καρκίνο, πάντα βρίσκεται σε αναμονή μέχρι έναν ορισμένο βαθμό. Για εκείνους που ξέρουν… περιμένω μαζί σου. #cancerslayer”.

 

 

H Shannen Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο τον Φεβρουάριο του 2015 και μέσα σε ένα χρόνο ανακάλυψε ότι είχε εξαπλωθεί στο λεμφικό της σύστημα. Μοιράστηκε το δύσκολο ταξίδι με τους θαυμαστές της ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν τι περνάνε έχουν καρκίνο και να τους στηρίξουν στη μάχη τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε