Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Sharon Stone: Το έκανε πάλι το σταυροπόδι! [video]

Sharon Stone: Το έκανε πάλι το σταυροπόδι! [video]
Η Σάρον Στόουν με τον 19χρονο γιό της - πηγή: EPA/MARIA MUNOZ

Είναι 61 ετών αλλά τι μ’ αυτό; Η Σάρον Στόουν είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή όπως όταν την γνωρίσαμε στο «Βασικό Ένστικτο». Και φρόντισε να μας ξαναθυμίσει τον υπέροχο τρόπο με τον οποίο σταυρώνει τα πόδια της.

Ήταν 1992 όταν η Sharon Stone στην επική πλέον ταινία «Βασικό Ένστικτο» έγραφε ιστορία όταν ως Κάθριν Τραμέλ, την στιγμή που ανακρίνεται από τις αρχές για σειρά φόνων εκείνη σταυρώνει τα πόδια της χωρίς να φοράει εσώρουχο. Η σκηνή αυτή γράφτηκε στην ιστορία και απογείωσε την καριέρα της.

Την Πέμπτη, η Σάρον Στόουν βραβεύθηκε στο Βερολίνο από το περιοδικό GQ ως Γυναίκα της Χρονιάς. Φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα ήταν απλά εκθαμβωτική. Το κοινό έμεινε άφωνο, μαζί και ο 19χρονος γιος της Ρόαν που την συνόδευε όταν ζήτησε με πονηρό βλέμμα να της φέρουν μια καρέκλα. Κάθισε σε αυτήν και αναφέρθηκε στην περίφημη σκηνή η οποία όπως είπε της άλλαξε την ζωή. «Μερικά χρόνια πριν καθόμουν σε ένα στούντιο και ο σκηνοθέτης μου είπε: “μπορείς να μου δώσεις το εσώρουχό σου γιατί φαίνεται στην σκηνή και ίως να μην πρέπει να το φοράς. Μην ανησυχείς δεν θα φανεί τίποτα”. Είπα, βέβαια και δεν ήξερα ότι αυτή η στιγμή θα άλλαζε την ζωή μου».

Δείτε τι ακολούθησε

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις