Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Σικάγο: Ένοπλη εισέβαλε στον πύργο του Τραμπ

Σικάγο: Ένοπλη εισέβαλε στον πύργο του Τραμπ
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αξιωματούχοι της ομάδας SWAT έχουν σπεύσει στον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι εισέβαλε γυναίκα με καραμπίνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στον 26ο όροφο του πύργου του Ντόναλντ Τραμπ στο Σικάγο. Όπως μεταδίδει η DailyMail, επικαλούμενη δημοσίευμα της εφημερίδας Chicago Sun Times, το περιστατικό με τη γυναίκα με την καραμπίνα δεν έχει να κάνει με τρομοκρατική ενέργεια.

Όπως αναφέρει η Chicago Sun Times, που μεταδίδει πληροφορίες από τους ασυρμάτους της τοπικής αστυνομίας, η γυναίκα μπήκε στο κτήριο με την καραμπίνα και ανέβηκε στο διαμέρισμά της στον 26ο όροφο, δηλώνοντας ότι «κουράστηκε να την κακοποιεί ο σύζυγός της».

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τους δρόμους γύρω από τον Trump Tower και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη…

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Αστυνομικοί της ομάδας SWAT βρίσκονται στο σημείο για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Προς το παρόν, εκτιμούμε ότι είναι μεμονωμένο περιστατικό και δεν απειλούνται πολίτες», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ένας ένοικος δήλωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι οι Αρχές δεν αφήνουν τον κόσμο να μπει μέσα στο κτήριο. «Έκανα μερικές δουλειές στο σπίτι, μαγείρευα και σκέφτηκα να πάρω λίγο αέρα. Με το που κατέβηκα στο λόμπι, αξιωματούχοι με έβγαλαν έξω άρον-άρον», δήλωσε ο Στιβ.

«Τους ρώτησα πολλές φορές τι έχει συμβεί αλλά δεν μου λένε», προσέθεσε ο ένοικος διαμερίσματος του Trump Tower.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις