Κόσμος

Σικελία: Μαφιόζικη επίθεση σε βάρος προέδρου δημοσίου πάρκου – “Γάζωσαν” το αυτοκίνητο!

Στόχος της μαφίας έγινε ο Τζουζέπε Αντότσι, πρόεδρος του δημόσιου πάρκου των Νέμπροντι στη Σικελία. Λίγο μετά τις δυο, την περασμένη νύχτα, άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Αντότσι, σε ορεινή περιοχή της Σικελίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι μαφιόζοι, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, είχαν τοποθετήσει μεγάλες πέτρες στο κέντρο του δρόμου για να αναγκάσουν το αυτοκίνητο, στο οποίο ταξίδευε ο Αντότσι, και εκείνο των ανδρών της ένοπλης προστασίας του, να σταματήσει.

Ο πρόεδρος του πάρκου των Νέμπροντι, όπως γράφει η εφημερίδα La Repubblica, σώθηκε χάρη στο ότι το αυτοκίνητό του είχε θωρακιστεί και διέθετε αλεξίσφαιρα τζάμια.

Όπως αναφέρουν οι ιταλοί αναλυτές, ο Τζουζέπε Αντότσι έχει μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Κόζα Νόστρα, λόγω της θαρραλέας άρνησής του να παραχωρήσει μέρος του δημόσιου πάρκου σε κτηνοτρόφους που συνδέονται με την μαφία και τα συμφέροντά της.

Στο σημείο της ενέδρας βρέθηκαν και τρεις βόμβες μολότοφ οι οποίες δεν εξερράγησαν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έντι Ράμα για τα επεισόδια στην Αλβανία: Συγχαρητήρια στην αστυνομία, μηδενική ανοχή σε άμυαλες συμμορίες
Να σημειωθεί ότι η Σβέρνιτσα όπου έγιναν τα επεισόδια κατοικείται από Έλληνες και μαζί με τη γειτονική Νάρτα αποτελούν ελληνόφωνους θύλακες στην περιοχή βόρεια του Αυλώνα
Επεισόδια στη νοτιοδυτική Αλβανία
8
CNN: Το Ιράν αποκατέστησε τις βομβαρδισμένες υπόγειες εγκαταστάσεις πυραύλων και είναι πάλι ετοιμοπόλεμο – Δορυφορικές εικόνες
Η Τεχεράνη φαντάζει πάλι έτοιμη να εκτοξεύσει πολύ περισσότερους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς εναντίον του Ισραήλ και άλλων χωρών της Μέσης Ανατολής
Ιρανικοί πύραυλοι των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στην Τεχεράνη
Εργοδότες στη Βρετανία προσλαμβάνουν ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να «ξετρυπώσουν» τους υπαλλήλους που κλέβουν εταιρείες ή δηλώνουν ψευδώς «άρρωστοι»
Οι ιδιωτικοί ντεντέκτιβ κλήθηκαν να συλλέξουν πληροφορίες για εργαζόμενους που είναι ύποπτοι για κατάχρηση του συστήματος
iStock