Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Σκάνδαλο Γουαϊνστάιν: Αυτοκτόνησε η πρώην μάνατζερ της Rose McGowan

Σκάνδαλο Γουαϊνστάιν: Αυτοκτόνησε η πρώην μάνατζερ της Rose McGowan

Δεν άντεξε την πίεση από το σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και αυτοκτόνησε η πρώην μάνατζερ της ηθοποιού Rose McGowan.

Η 50χρονη Jill Messick έβαλε τέλος στη ζωή της την Τετάρτη στο Λος Άντζελες. Λίγο καιρό αφότου έγιναν σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Η Jill Messick ήταν μάνατζερ της Rose McGowan το 1997, εποχή που η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι τη βίασε ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Η οικογένεια της Jill Messick εξέδωσε ανακοίνωση για να επιβεβαιώσει την αυτοκτονία της. Αποκάλυψαν ότι είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη και είχε υποστεί τουλάχιστον ένα μανιακό επεισόδιο σε μια έντονα επικριτική δήλωση για τους Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, τη Rose McGowan και τον Τύπο.

“Παράπλευρη απώλεια” στο σκάνδαλο Γουαϊνστάιν

Ανέφεραν ότι η αυτοκτονία της αγαπημένης τους Jill Messick ήταν η “παράπλευρη απώλεια σε μια ήδη τρομακτική ιστορία”. “Οι λέξεις έχουν σημασία. Η ζωή κάποιου μπορεί να εξαρτάται από αυτό”.

Η αυτοκτονία της Jill Messick έρχεται μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της Rose McGowan “Brave” στις 30 Ιανουαρίου. Στο βιβλίο της αναφέρει πως η Jill Messick έκανε ελάχιστα πράγματα για να τη βοηθήσει όταν της μίλησε για τον βιασμό της από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Η Jill Messick βρέθηκε στο προσκήνιο εν μέσω της διαμάχης του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, του Ben Brafman και της Rose McGowan. Ήταν εκείνη που είχε κανονίσει τη διαβόητη συνάντηση της Rose McGowan με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance το 1997. Εκεί όπου η Rose McGowan ισχυρίζεται ότι ο άλλοτε ισχυρός άντρας του Χόλιγουντ τη βίασε.

Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Όταν είχαν ρωτήσει τη Rose McGowan αν μίλησε σε κάποιον για την επίθεση και ειδικά στη μάνατζέρ της, η ηθοποιός υποστήριξε πως το είχε κάνει. “Ναι, αλλά συνεργάστηκε μαζί του για 7 χρόνια μετά”.

Ήταν αναφορά στο γεγονός πως η Jill Messick πήρε τη θέση της αντιπροέδρου ανάπτυξης στη Miramax. Αυτό λίγο καιρό αφότου η Rose McGowan συζήτησε μαζί της για τον βιασμό της από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

“Τώρα που η Jill Messick δεν μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της, ήρθε η ώρα να θέσουμε τα πράγματα σε μια σωστή βάση”.

“Αυτό που κάνει ανακριβείς τις κατηγορίες και τους υπαινιγμούς της Rose εναντίον της Jill είναι το γεγονός πως ήταν η πρώτη που στάθηκε στο πλευρό της. Ενημέρωσε τους προϊσταμένους της για τη φριχτή εμπειρία της ηθοποιού”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις