Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Σκηνές τρόμου με πυροβολισμούς στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των ΗΠΑ, στη Μινεσότα – Ένας νεκρός

Σκηνές τρόμου με πυροβολισμούς στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των ΗΠΑ, στη Μινεσότα – Ένας νεκρός

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των ΗΠΑ στην Μινεσότα όταν έπεσαν πυροβολισμοί. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ένας νεαρός άνδρας και να τραυματιστεί άλλος ένας άνθρωπος.

Όλα έγιναν χθες (23.12.2022). Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν μετά από έναν καυγά δυο ομάδων ανθρώπων στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των ΗΠΑ, το Mall of America στη Μινεσότα. Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ένας νεαρός άνδρας και να τραυματιστεί ελαφρά άλλο ένα άτομο.

Ο Μπούκερ Χότζες, ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπλούμινγκτον, τόνισε ότι ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του ήταν ένας 19χρονος, ενώ επισήμανε ότι τραυματίστηκε άλλο ένα άτομο, που ήταν στο σημείο. Η υγεία του δεν διέτρεξε κίνδυνο, καθώς η σφαίρα… ξύρισε το μπουφάν που φορούσε.

Δεν εντοπίστηκε ο δράστης

Η αστυνομία της πόλης των ΗΠΑ δεν εντόπισε τον δράστη, ενώ δεν φαίνεται να έχει εντοπίσει την ταυτότητά του ως τώρα. Ο… πιστολέρο έφυγε μέσα στον πανικό. Οι αστυνομικές αρχές της Μινεσότα έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του, ενώ εξετάζουν υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στον χώρο.

Όλα έγιναν σε 30 δευτερόλεπτα

Η αστυνομία της πόλης των ΗΠΑ ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν όταν δυο ομάδες ανθρώπων άρχισαν να τσακώνονται και πιάστηκαν στα χέρια, ενώ μέσα στον χαμό ένα άτομο που μετείχε στον τσακωμό, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε πολλές φορές το 19χρονο θύμα. Ο Μπούκερ Χότζες, μάλιστα τόνισε ότι όλα έγιναν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Μετά τους ήχους από τις σφαίρες στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των ΗΠΑ επικράτησε πανικός και ο κόσμος έτρεχε δεξιά κι αριστερά για να κρυφτεί.

Οι αρχές, αλλά και η ιδιοκτήτρια εταιρεία αποφάσισαν να βάλουν… προσωρινό λουκέτο στο εμπορικό κέντρο της Μινεσότα, στο οποίο είχε γίνει lockdown και τον περασμένο Αύγουστο μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς στην περιοχή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις