Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκηνές τρόμου: “Θα σας καθαρίσω, θα σας σκοτώσω όλους!” [vid]

Σκηνές τρόμου: “Θα σας καθαρίσω, θα σας σκοτώσω όλους!” [vid]

Σε έξαλλη κατάσταση, ένας άνδρας βγήκε στις 07:00 το πρωί έξω από ένα κεμπαμπτζίδικο και άρχισε να απειλεί τους περιστατικούς με δυο μαχαίρια! Φώναζε εκτός εαυτού «θα σας καθαρίσω, θα σας σκοτώσω όλους»!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου (08.04.2017) στο Μιλάνο. Είχε προηγηθεί ένας διαπληκτισμός, όταν ο άνδρας, αφρικανικής καταγωγής, βγήκε και άρχισε να απειλεί τους περαστικούς.

Οι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία περικύκλωσε την περιοχή και αστυνομικοί ζήτησαν από τον άνδρα να πετάξει τα μαχαίρια που κρατούσε. Έκαναν το λάθος να χρησιμοποιήσουν σπρέι πιπεριού για να τον ακινητοποιήσουν, αλλά αυτό εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο τον άνδρα, που έγινε πιο επιθετικός και επιχείρησε, ξαφνικά, να επιτεθεί στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο πιο έμπειρος αστυνομικός πυροβόλησε τέσσερις φορές πετυχαίνοντας με μια σφαίρα τον άνδρα στα πόδια.

Δείτε το συγκλονιστικό video

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει μαζική χρήση ναρκωτικών και οι γιατροί προέβλεψαν ότι η υγεία του θα αποκατασταθεί μέσα σε δεκαπέντε ημέρες.

Ο διευθυντής της αστυνομίας του Μιλάνου, Μαρτσέλο Καρντόνα, δήλωσε πάντως ότι «βάσει της μέχρι τώρα ανάλυσης των γεγονότων μπορεί να ισχυρισθεί, κανείς, ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική πράξη».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε