Κόσμος

Σκληρή επίθεση Ερντογάν σε Κιλιτσντάρογλου: Στο πραξικόπημα εσύ έπινες καφέ κι εμείς είμασταν δίπλα στους εθνικούς ήρωες!

Βγήκαν για τα καλά τα μαχαίρια στην Τουρκία ενόψει των εκλογών. Ο Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του εξεπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Αφορμή, η απόφαση του τελευταίου να παραχωρήσει 15 βουλευτές του στην Μεράλ Ακσενέρ προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Σουλτάνο και έτσι να είναι και το κόμμα της υποψήφιο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας για τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, κατηγόρησε τον Κιλιτσντάρογλου, ότι το έσκασε και κρύφτηκε και ότι μόνο εκείνος αντιμετώπισε τους πραξικοπηματίες.

Εείπε ότι η αλήθεια είναι πως τη νύχτα του πραξικοπήματος ο Κιλιτσντάρογλου δεν ύψωσε (όπως ο ίδιος;) τα στήθη του ενάντια στα τανκς. «Πίνατε καφέ κ. Κιλιτσντάρογλου, ενώ εμείς είμασταν εδώ με τους εθνικούς μας ήρωες», είπε χαρακτηριστικά. Απευθυνόμενος στον ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ο Ερντογάν τον έψεξε για την απόφασή του να “δανείσει” 15 από τους βουλευτές του στο “Καλό Κόμμα” της Μεράλ Ακσενέρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ώρα για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες