Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σκληρή επίθεση Ερντογάν σε Κιλιτσντάρογλου: Στο πραξικόπημα εσύ έπινες καφέ κι εμείς είμασταν δίπλα στους εθνικούς ήρωες!

Σκληρή επίθεση Ερντογάν σε Κιλιτσντάρογλου: Στο πραξικόπημα εσύ έπινες καφέ κι εμείς είμασταν δίπλα στους εθνικούς ήρωες!

Βγήκαν για τα καλά τα μαχαίρια στην Τουρκία ενόψει των εκλογών. Ο Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του εξεπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Αφορμή, η απόφαση του τελευταίου να παραχωρήσει 15 βουλευτές του στην Μεράλ Ακσενέρ προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Σουλτάνο και έτσι να είναι και το κόμμα της υποψήφιο.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας για τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, κατηγόρησε τον Κιλιτσντάρογλου, ότι το έσκασε και κρύφτηκε και ότι μόνο εκείνος αντιμετώπισε τους πραξικοπηματίες.

Εείπε ότι η αλήθεια είναι πως τη νύχτα του πραξικοπήματος ο Κιλιτσντάρογλου δεν ύψωσε (όπως ο ίδιος;) τα στήθη του ενάντια στα τανκς. «Πίνατε καφέ κ. Κιλιτσντάρογλου, ενώ εμείς είμασταν εδώ με τους εθνικούς μας ήρωες», είπε χαρακτηριστικά. Απευθυνόμενος στον ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ο Ερντογάν τον έψεξε για την απόφασή του να “δανείσει” 15 από τους βουλευτές του στο “Καλό Κόμμα” της Μεράλ Ακσενέρ.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις