Κόσμος

Σκόπια: Η πρώτη αντίδραση των ΜΜΕ για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών [pics]

Πρώτο θέμα στα... "Βορειομακεδονικά" μέσα είναι η ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή, η οποία "βαφτίζει" την ΠΓΔΜ "Βόρεια Μακεδονία".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα Σκόπια αναφέρουν πως 153 Έλληνες βουλευτές ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας ενώ 146 ψήφισαν κατά, και φυσικά σε κάθε ιστοσελίδα η είδηση “φιγουράρει” πρώτη πρώτη.

Μάλιστα τα ΜΜΕ κάνουν ιδιαίτερη αναφορά, και μάλιστα ονομαστική, στους βουελυτές πέραν του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν “ΝΑΙ” στην συμφωνία. Αναφέρουν πως ήταν μια συζήτηση αρκετά αμφίρροπη και με ιδιαίτερη ένταση.

makfax

mia

mkd

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ επιμένει ότι τα Στενά του Ορμούζ είναι πλέον αμερικανικό έδαφος – Νέες απειλές του Ιράν για όποια χώρα συμμετάσχει στον «οικονομικό πόλεμο» των ΗΠΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε και πάλι χάρτη στον οποίο απεικονίζονται τα Στενά του Ορμούζ ως αμερικανικό έδαφος ενώ η Τεχεράνη χαρακτηρίζει εχθρό «οποιαδήποτε χώρα συμμετέχει στην εφαρμογή οικονομικών περιορισμών σε βάρος μας»
Ντόναλντ Τραμπ, Στενά Ορμούζ, Ιράν