Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σκωτία: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας μέσα στην τάξη – Της επιτέθηκε συμμαθήτρια της με γροθιές και κλωτσιές

Σκωτία: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας μέσα στην τάξη – Της επιτέθηκε συμμαθήτρια της με γροθιές και κλωτσιές

Το γύρο των social media κάνει ένα βιντεάκι από σχολείο στη Σκωτία, στο οποίο φαίνεται μια μαθήτρια να χτυπά μια συνομήλική της. Μάλιστα, ο άγριος ξυλοδαρμός σταμάτησε μόνο όταν επενέβη ένας εκπαιδευτικός…

Η πολύ άγρια αυτή επίθεση έγινε κατά την διάρκεια του μαθήματος σε γυμνάσιο στο Anstruther, μια παραλιακή πόλη στο Fife της Σκωτίας. Στο βίντεο, μόλις 15 δευτερολέπτων, απεικονίζεται νεαρή κοπέλα να μπαίνει τρέχοντας στην τάξη και να ρίχνει κάτω μια συμμαθήτρια της. 

Η νεαρή κοπέλα χτυπά με μανία την συμμαθήτρια της, η οποία είναι πεσμένη στο πάτωμα, ρίχνοντας της γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα. Θεατές σε όλα αυτά είναι και άλλοι συμμαθητές των δύο κοριτσιών, οι οποίοι – όπως φαίνεται – παρακολουθούν εμβρόντητοι. 

Δείτε το βίντεο:

Το σχολείο αρχικά προσπάθησε να αντιμετωπίσει την επίθεση ως ένα ενδοσχολικό ζήτημα, ακολούθησε όμως και δεύτερη επίθεση με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Το θέμα όμως δεν έμεινε ούτε εκεί, καθώς έφτασε μέχρι και την τοπική βουλή της Σκωτίας. Η πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Στέρτζον παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι πρέπει να στηριχθούν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί που δέχονται επιθέσεις.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι γονείς της δράστιδας ανέφεραν ότι η κόρη τους είχε πέσει θύμα bullying για μήνες, κάτι που δεν αντιμετωπίστηκε από το σχολείο και αφέθηκε να κλιμακωθεί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις