Κόσμος

Σκωτία: Ηθοποιός που ισχυριζόταν ότι ντούμπλαρε τον Μπραντ Πιτ «έφαγε» 16 χρόνια για βιασμό

Τρομοκρατούσε τα θύματά του επί 12 χρόνια, από το 2008 έως το 2020

Ένας ηθοποιός από τη Σκωτία – ο οποίος ισχυριζόταν ότι ήταν σωσίας του Μπραντ Πιτ και τον ντούμπλαρε στις ταινίες – «έφαγε» 16 χρόνια για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων.

Ο 35χρονος Λουκ Φορντ- ίσως ο κατά φαντασίαν σωσίας του Μπραντ Πιτ-, αν και αρνήθηκε κάθε κατηγορία, κρίθηκε ένοχος για μια σειρά από αδικήματα μετά από δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γλασκώβης, στη Σκωτία.

Καταδικάστηκε για 19 κατηγορίες για κακοποίηση εννέα συντρόφων του, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού έξι από αυτές και της απόπειρας βιασμού μιας άλλης.

Ανάμεσα στις κατηγορίες, είναι και ο βιασμός που αφορά στο «stealthing» – όταν το προφυλακτικό αφαιρείται ή δεν χρησιμοποιείται χωρίς να το γνωρίζει ο σύντροφος, που για πρώτη φορά απαγγέλλεται στη Σκωτία.

Οι ένορκοι άκουσαν πώς τρομοκρατούσε τα θύματά του επί 12 χρόνια, από το 2008 έως το 2020, υποβάλλοντάς τα σε σωματική, ψυχική και σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Ford φέρεται να ήταν ηθοποιός και μοντέλο, ο οποίος εμφανίστηκε σε ένα ποπ βίντεο των Deacon Blue και ισχυρίστηκε ότι ήταν ο αντικαταστάτης του Brad Pitt στην ταινία World War Z του 2013, μέρος της οποίας γυρίστηκε στη Γλασκώβη.

Στη δίκη, ειπώθηκε πως αναζητούσε γυναίκες σε εφαρμογές γνωριμιών, ενώ αφού αρχικά τους συμπεριφερόταν με στοργή, στη συνέχεια τις εκμεταλλευτεί οικονομικά και τις κακοποιούσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «εμπόδιο» της τελευταίας στιγμής στη συμφωνία Ουκρανίας - ΗΠΑ για τα ορυκτά - Τι απαιτεί η Ουάσιγκτον
Οι ΗΠΑ απαιτούν την υπογραφή 2 εγγράφων, τα οποία κατά την άποψη της Ουκρανίας χρειάζονται περισσότερη επεξεργασία, αλλά η Ουάσινγκτον επιμένει ότι η ουκρανική πλευρά πρέπει να τα υπογράψει σήμερα
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βατικανό
Αποκαλύφθηκε το «σπίτι του τρόμου» στην Ισπανία: Γονείς κρατούσαν τα ανήλικα παιδιά τους στην απομόνωση επί 3 χρόνια
Ζευγάρι Γερμανών είχε νοικιάσει το σπίτι το 2021 στην Ισπανία όπου ζούσε με τα 3 παιδιά του. Γείτονες ανέφεραν ότι κανείς δεν έβγαινε από την οικία ενώ έγιναν καταγγελίες λόγω της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το εσωτερικό
Αστυνομία της Ισπανίας
Ποιος είναι ο 29χρονος ομογενής Πέτρος Κρομμύδας που εξαφανίστηκε από το Λονγκ Άιλαντ - «Πήγε να κολυμπήσει και δεν βγήκε ξανά από τη θάλασσα»
Ο Πέτρος Κρομμύδας εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης - Η αστυνομία έχει βρει μόνο τα ρούχα του και το αυτοκίνητό του
Ο Πέτρος Κρομμύδας
Η Ουκρανία είναι έτοιμη για συνομιλίες αν η Ρωσία συμφωνήσει για «πραγματική εκεχειρία»
«Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να μιλάει για την ετοιμότητά της για ειρήνη και να αρχίσει να ενεργεί συμφωνώντας άνευ όρων σε μια πραγματική και διαρκή κατάπαυση του πυρός» λέει ο Ουκρανός ΥΠΕΞ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Andrii Sybiha