Σάββατο, 24 Φεβ.
17oC Αθήνα

Σκότωσε τη γυναίκα του με δυο δηλητηριώδη φίδια

Σκότωσε τη γυναίκα του με δυο δηλητηριώδη φίδια
photo Reuters

Ένας άνδρας στην Ινδία συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία πως χρησιμοποίηση δυο δηλητηριώδη φίδια για να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με τις αρχές στην πολιτεία Κεράλα (νότια Ινδία), ο Σούρατζ, ηλικίας 27 ετών, προμηθεύτηκε μια οχιά για να δαγκώσει τη σύζυγό του Ούτρα. Η νεαρή γυναίκα επέζησε της επίθεσης, όμως χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 2 μήνες, περιέγραψε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την έρευνα Άσοκ Κουμάρ.

Καθώς η Ούτρα ανάρρωνε στο σπίτι των γονιών της, ο Σούρατζ πέταξε πάνω της, ενώ εκείνη κοιμόταν, μια κόμπρα, που είχε πάρει από έναν εκτροφέα ερπετών. «Ο Σούρατζ έμεινε στο ίδιο δωμάτιο με την Ούτρα, κάνοντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Ακολουθούσε την πρωινή ρουτίνα του, όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της μητέρας της Ούτρα», αναφέρει η αστυνομία. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επιβεβαιώθηκε στο νοσοκομείο.

Οι γονείς της Ούτρα άρχισαν να υποψιάζονται τον γαμπρό τους, όταν εκείνος δήλωσε ότι θέλει να πάρει μέρος της περιουσίας της, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατό της. Η Ούτρα προερχόταν από εύπορη οικογένεια, σε αντίθεση με εκείνη του Σούρατζ, που εργάζεται σε τράπεζα. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί ενός έτους.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε πως ο ύποπτος είχε επαφές με εκτροφείς ερπετών και έψαχνε βίντεο με φίδια στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η προίκα της Ούτρα ήταν διόλου ευκαταφρόνητη: σχεδόν 100 χρυσά νομίσματα, ένα καινούργιο αυτοκίνητο και μισό εκατομμύριο ρουπιες σε ρευστό (6000 ευρώ).

«Ο Σούρατζ φοβόταν ότι παίρνοντας διαζύγιο από την Ούτρα δεν θα μπορούσε να πάρει την προίκα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αποφάσισε να τη σκοτώσει», επισημαίνει η αστυνομία.

Εκτός από τον δολοφόνο συνελήφθη και ο άνθρωπος που του προμήθευσε τα φίδια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις