Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Σκότωσε τις δίδυμες κόρες τους και αυτοκτόνησε – “Θέλω να ζεις και να υποφέρεις όπως εγώ”

ΠΗΓΗ: INFOWE/TWITTER
ΠΗΓΗ: INFOWE/TWITTER

Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση της 46χρονης Anjum Coffland στις αρχές λίγο αφότου ο 48χρονος πρώην σύζυγός της σκοτώσει τις δίδυμες κόρες τους και βάλει τέλος στη ζωή του.

“Ω Θεέ μου! Ο σύζυγός μου πυροβόλησε τα παιδιά μου!” ακούγεται να λέει η 46χρονη Anjum Coffland για τον εν διαστάσει σύζυγό της Randall Coffland. “Με πυροβόλησε… τα κορίτσια μου είναι νεκρά, τα κορίτσια μου… Θεέ μου!” ακούγεται να λέει σε κατάσταση σοκ η Anjum Coffland.

Στο 8 λεπτών τηλεφώνημα που έχει στην κατοχή του το People η Anjum ακούγεται να κλαίει μετά τη δολοφονία των 16χρονων κοριτσιών της. Η 46χρονη μητέρα, που πυροβολήθηκε και στα δύο πόδια από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ακούγεται να φωνάζει στα δύο 16χρονα κορίτσια με την ελπίδα ότι είναι ζωντανά. Δεν πήρε ποτέ απάντηση.

Η μία 16χρονη βρέθηκε με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, ενώ η δίδυμη αδερφή της βρέθηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιό της. Ο Randall Coffland αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, με τους ερευνητές να επισημαίνουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες.

Ήταν πριν από ένα μήνα που οι αρχές είχαν κληθεί μετά από τσακωμό του ζευγαριού αλλά επειδή δεν είχε διαπραχθεί κανένα έγκλημα έφυγαν χωρίς να συλληφθεί κανείς. Οι αρχές εκτιμούν πως ο δράστης πυροβόλησε τη 46χρονη γυναίκα στα πόδια ώστε να ζήσει. “Θέλω να ζήσει και να υποφέρει όπως εγώ” είχε πει σε τηλεφώνημά του στις αρχές πριν τηλεφωνήσει η 46χρονη γυναίκα στην αστυνομία.

“Μόλις πυροβόλησα και σκότωσα τα δύο μου παιδιά, πυροβόλησα τη γυναίκα μου και θα αυτοπυροβοληθώ. Τα δύο μου κορίτσια είναι νεκρά και θα αυτοκτονήσω”, ήταν το συγκλονιστικό του μήνυμα στις αρχές. Οι αρχές προσπαθούν να βρουν το κίνητρο πίσω από το διπλό φονικό και την αυτοκτονία του 48χρονου.

Στο ανατριχιαστικό τηλεφώνημα της 46χρονης μητέρας, η Anjum ακούγεται σε κατάσταση αμόκ. “Σκότωσε τις κόρες μου, σκότωσε τις κόρες μου. Με πυροβόλησε. Παθαίνω σοκ. Σκότωσε τα κορίτσια μου. Σκότωσε τα κορίτσια μου. Έχω χάσει πολύ αίμα” ούρλιαζε κλαίγοντας η 46χρονη.

Στο τέλος του τηλεφωνήματος ακούγονται οι αρχές που μπαίνουν σπίτι και η 46χρονη τους ζητά να τρέξουν στις κόρες της. “Παρακαλώ ελέγξτε τα κορίτσια μου. Ένα είναι στην κρεβατοκάμαρα νομίζω”.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε