Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Σκότωσε τον πατέρα και την αδερφή της για να τη δολοφονήσει!

Με ποινή ισόβιας κάθειρξης βρίσκεται αντιμέτωπος ο Samuel Velasco Gurrola που δολοφόνησε τον πατέρα και την αδερφή της συζύγου του για να την παρασύρει στην κηδεία τους και να τη σκοτώσει.

Ο Samuel Velasco Gurrola είχε τη βοήθεια των δύο αδερφών του για τη διπλή δολοφονία στο El Paso, στο Τέξας, το 2008. Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν πως ο Samuel Velasco Gurrola χρεώθηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού και ήθελε να εμποδίσει τη γυναίκα του Ruth Sagredo Escobedo να καταθέσει.

Προσέλαβε εκτελεστή στο Μεξικό για να σκοτώσει τον πεθερό του Francisco Maria Sagredo Vilareal σε μια πρώτη προσπάθεια να την παρασύρει στην κηδεία του στην πόλη Ciudad Juarez, στο Μεξικό. Το σχέδιό του όμως απέτυχε και έτσι προσπάθησε ξανά σκοτώνοντας την αδερφή της Cinthia Sagredo Escobedo.

Κατάφερε έτσι να σκοτώσει τη Ruth στην κηδεία της. Την περασμένη εβδομάδα ο Gurrola από το El Paso καταδικάστηκε για διάπραξη φόνου σε ξένη χώρα και συνωμοσία, ενώ δύο συγγενείς του δήλωσαν ένοχοι και βρίσκονται επίσης αντιμέτωποι με ισόβια.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε