Κόσμος

Σκοτώθηκε 10χρονο αγόρι σε νεροτσουλήθρα

Ένα τραγικό δυστύχημα έγινε στο πάρκο Schlitterbahn του Κάνσας. Ένα αγόρι μόλις 10 ετών έχασε τη ζωή του σε μια νεροτσουλήθρα όπου η πτώση μπορεί να έχει ταχύτητα ως και 90 χλμ την ώρα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η νεροτσουλήθρα ονομάζεται Verruckt που σημαίνει τρελός. Σε αυτή φαίνεται ότι μπήκε το 10χρονο παιδί.
Ωστόσο παρά το τραγικό περιστατικό και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την αστυνομία δεν έχει υπάρχει καμία ανακοίνωση για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού. 

Η νεροτσουλήθρα Verruckt έχει ύψος περίπου 55 μέτρα και οι ταχύτητες που αναπτύσσονται μπορεί να ξεπεράσουν τα 60 μίλια την ώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα