Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Φρίκη! Σκότωσε 2 κολλητές σε τροχαίο – Είχε κάνει tweet “2 drunk 2 care”

Φρίκη! Σκότωσε 2 κολλητές σε τροχαίο – Είχε κάνει tweet “2 drunk 2 care”

Σε 24 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε η 22 Kayla Mendoza που προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στιγμές πριν το τροχαίο, η νεαρή γυναίκα, που οδηγούσε ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ, είχε κάνει το tweet “πολύ μεθυσμένη για να νοιάζομαι”.

Δήλωσε ένοχη σε 2 κατηγορίες ανθρωποκτονίας τον Φεβρουάριο για τον θάνατο της 21χρονης Kaitlyn Ferrante και της 21χρονης κολλητής της Marisa Catrino που βρίσκονταν στο άλλο αυτοκίνητο.

Kaitlyn Ferrante και Marisa Catronio

Η 22χρονη είχε καταναλώσει σε έξοδο με συναδέλφους της 2 φορές μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ από το επιτρεπόμενο όριο όταν συνέβη η μοιραία σύγκρουση στο Sawgrass Expressway.

“Μπορεί να είναι λάθος μου, αλλά στο κάτω κάτω είμαι άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι. Έχω καρδιά και πονάει κάθε μέρα. Η ενοχή είναι απίστευτη.

Θέλω να μιλήσω για το δυστύχημα ώστε να αποτρέψω να συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον”, ανέφερε σε επιστολή που διάβασε απευθυνόμενη στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο πατέρας της Marisa που είχε βγει για να γιορτάσει τα γενέθλιά της δήλωσε πως περίμεναν για ώρες χωρίς απαντήσεις.

“Κανείς δεν μας έλεγε τίποτα μέχρι που ήρθε το περιπολικό γύρω στις 5.30 το πρωί. “Με λύπη μας σας ενημερώνουμε πως…”, ανέφερε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Πηγή:
Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε