Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σκύλος έκανε γης μαδιάμ το σπίτι της οικογένειας! – Video

Σκύλος έκανε γης μαδιάμ το σπίτι της οικογένειας! – Video

Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν τα μέλη μίας οικογένειας και ο “δράστης” ήταν ο σκύλος τους, ονόματι Dexter!

Ο άτακτος σκύλος έκανε το σπίτι άνω – κάτω μαζί και έναν ολοκαίνουργιο καναπέ 700 λιρών της οικογένειας Eccleston στο Ουέικφιλντ του δυτικού Γιόρκσαϊρ στη Βρετανία.

Οι ιδιοκτήτες Melanie Eccleston, 30 ετών και Will Sellers, 28 χρόνων, είπαν ότι έλειψαν μόλις για 2 ώρες, αλλά όταν επέστρεψαν έπαθαν σοκ.

Ο καναπέ τους καταστράφηκε και τα παιχνίδια των δύο παιδιών της οικογένειας παραμορφώθηκαν από τα δόντια του ηλικίας 12 μηνών Dexter!

Μαζί με αυτά καταστράφηκαν τα μαξιλάρια, τα παιδικά καρεκλάκια και τα παιχνίδια τους.

Ο τετράποδος “εξολοθρευτής” όχι μόνον δεν… ντράπηκε καθόλου για τις πράξεις του, αλλά καθόταν “περήφανος” στον ξεκοιλιασμένο καναπέ του σαλονιού.

“Αφού έπαθα σοκ σκέφτηκα τον καθαρισμό και προσπάθησα να δω την αστεία πλευρά της υπόθεσης”, είπε η Melanie.

Ο Will το φιλοσόφησε λέγοντας ότι άλλη φορά θα αφήνουν τον Dexter να τρέξει στον κήπο, έξω οπωσδήποτε από το υπόλοιπο σπίτι!

 

Η κ. Eccleston θυμήθηκε: “Τον αγοράσαμε όταν ήταν έξι μηνών και δεν νομίζω ότι είχε μάθει και πολύ στην πειθαρχία. Δεν είχε εκπαιδευτεί και θα ψάχνει πάντα για φαγητό. Όταν έρχεται κάποιος στο σπίτι, πηδάει πάνω τους για μία μεγάλη αγκαλιά. Του αρέσει να αγκαλιάζει τους ανθρώπους είτε θέλουν είτε όχι…”.

πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις