Κόσμος

Σκύλος έπιασε τον γυμνό ληστή! ΒΙΝΤΕΟ

Έκλεψε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά τον συνέλαβε ο σκύλος της αστυνομίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Το αστείο όμως στην όλη ιστορία που έγινε χθες στην Καλιφόρνια είναι ο τρόπος που συνελήφθη ο δράστης.
 
Όλα άρχισαν το βράδυ όταν ένας άνδρας με την απειλή όπλου κατέβασε τον οδηγό ενός αυτοκινήτου 4×4 Hummer λιμουζίνα. Ο οδηγός άρχισε να τρέχει με το αμάξι σε κεντρικό δρόμο της Καλιφόρνιας και τότε ξεκίνησε και η καταδίωξη. Όταν ο ληστής τα βρήκε σκούρα αποφάσισε να παρατήσει το αμάξι και να βγει στους δρόμους τρέχοντας…αλλά γυμνός.

Οι αστυνομικοί που τον καταδίωξαν σταμάτησαν και έλυσαν τα σκυλιά που είχαν μαζί τους. Και όπως θα δείτε στο βίντεο ο σκύλος ήταν πολύ πιο γρήγορος από τον δράστη και κατάφερε να τον πιάσει. Αυτό που δεν φαίνεται όμως στο βίντεο είναι που τον δάγκωσε ο σκύλος και τον έπιασε!!

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ ζητά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – «Σημαντική πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις
Οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο μπλοκ καλύπτουν ένα ευρύ ιδεολογικό φάσμα, από την Αριστερά έως την εθνικιστική Δεξιά, γεγονός που καθιστά τις διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα σύνθετες
Ισραήλ
Μερτς: Οι μουσουλμάνοι που δεν αναγνωρίζουν την ευθύνη μας για το Ολοκαύτωμα να φύγουν από τη Γερμανία
Ο Μερτς επανέλαβε δήλωση του Ρίχαρντ φον Βάιτσεκερ το 1985 ότι «οι νέοι δεν φέρουν ευθύνη για όσα συνέβησαν τότε, φέρουν όμως ευθύνη για το πώς αυτά θα αποτυπωθούν στην Ιστορία»
Ο Γερμανός καγκελάριος, Friedrich Merz
Πρόκληση Φιντάν από τα Κατεχόμενα: Μόνη λύση δύο κράτη στο νησί – Παράνομη η επίσκεψη λέει η Λευκωσία
«Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μία ακόμη πρόκληση, που προστίθεται στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία»
Χακάν Φιντάν
Προκαλεί το τουρκικό ΥΠΕΞ για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: «Άκυρες οι NAVTEX, δεν έχουμε δώσει ακόμη άδεια»
Η Άγκυρα επικαλείται τα όρια που έχει γνωστοποιήσει στα Ηνωμένα Έθνη από τις 18 Μαρτίου 2020 - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Σαφές το διεθνές δίκαιο της θάλασσας
Στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου το γαλλικό πλοίο ABEILLE MARENGO, ενόψει των υποθαλάσσιων ερευνών για το έργο Great Sea Interconnector. Tο γαλλικό πλοίο αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για τις προπαρασκευαστικές εργασίες που συνδέονται με την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο.  Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ 156