Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Η… snapchat selfie της “αγιοβασιλίτσας” Μελάνια Τραμπ! [pic]

Μελάνια Τραμπ

Εορταστική διάθεση από τη Μελάνια Τραμπ. Και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ την… αποτύπωσε σε μια selfie διαφορετική από τις άλλες.

Η Μελάνια Τραμπ πόζαρε για την χριστουγεννιάτικη selfie της αλλά “πείραξε” τη φωτογραφία. Όχι, δεν χρειαζόταν φίλτρο για να γίνει πιο όμορφη. Αυτό, δεν το έχει καμία ανάγκη.

Ήθελε όμως φίλτρο για να γίνει πιο… χριστουγεννιάτικη. Και χρησιμοποίησε το snapchat για να “φορέσει” ένα αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι.

Δεν ήταν η μόνη “παρέμβασή” της στη φωτογραφία. Η οποία μάλιστα δεν ήταν από τις “στημένες”. Η Μελάνια Τραμπ έκανε και τη γκριμάτσα της και έβαλε μερικούς ταράνδους να… “πετούν” γύρω γύρω.

Η φωτογραφία ανέβηκε σε όλους τους λογαριασμούς της στα social media και φυσικά τα likes και οι ευχές “έπεσαν” βροχή!

Δείτε τη φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ

https://twitter.com/FLOTUS/status/945287497436803072

Τα πρώτα Χριστούγεννα στο… Λευκό Οίκο

Φέτος, ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ πέρασαν τα πρώτα τους χριστούγεννα ως ένοικοι του Λευκού Οίκου. Βέβαια, δεν γιόρτασαν εκεί αλλά στο Μαρ-ο-Λάγο της Φλόριντα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ απάντησε σε τηλεφωνήματα παιδιών ενώ παρακολουθούσαν το ταξίδι του Άγιου Βασίλη από τον Βόρειο Πόλο σε όλον τον κόσμο.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος και η σύζυγός του απαντήσαν σε έντεκα παιδιά και συζήτησαν μαζί τους για τη Βορειοαμερικανική Αεροπορική Διοίκηση Άμυνας (NORAD) που παρέχει κάθε χρόνο υπηρεσία online παρακολούθησης του ταξιδιού που κάνει ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών για να μοιράσει δώρα.

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ: «Φωτιά στα κόκκινα»

Η Μελάνια πόνταρε στο απόλυτο χρώμα των Χριστουγέννων… το κόκκινο με ένα φόρεμα – παλτό ενώ και ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε χριστουγεννιάτικος με κόκκινη γραβάτα. Η Μελάνια Τραμπ συνδύασε το φόρεμα της με ψηλοτάκουνες floral γόβες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις