Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Σοκ! Charlie Sheen στην 8χρονη κόρη του: “Θα σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου γ@@@μένο γουρούνι”

Σοκ! Charlie Sheen στην 8χρονη κόρη του: “Θα σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου γ@@@μένο γουρούνι”

Η πτώση του άλλοτε πρωτοκλασάτου σταρ του Χόλιγουντ Charlie Sheen δεν έχει τέλος. Οι αποκαλύψεις από την πρώην σύζυγό του Denise Richards είναι σοκαριστικές. Ο διάσημος ηθοποιός, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει, εκτόξευε απειλές στην 8χρονη τότε κόρη του Lola, βρίζοντάς τη χυδαία.

Η Denise Richards ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της, που πρόσφατα αποκάλυψε δημόσια ότι είναι οροθετικός, πέταξε από το σπίτι την ίδια και τα δύο τους παιδιά. Ο Charlie Sheen, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το TMZ, πούλησε το σπίτι που είχε αγοράσει για τις κόρες του Sami, 11, και Lola, 10. Ανάγκασε τη Denise Richards και τις κόρες του να μετακομίσουν τον περασμένο Σεπτέμβριο χωρίς να τους έχει εξασφαλίσει νέα κατοικία.

Η Denise Richards αξιώνει πλέον δικαστικά το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει σπίτι, με τον διάσημο ηθοποιό να υποστηρίζει ότι είναι “απελπισμένη προσπάθεια για να του πάρει περισσότερα χρήματα”. Η 44χρονη υποστηρίζει ότι της ζήτησε να μετακομίσουν στο σπίτι που αγόρασε κοντά στο δικό του στο Mulholland Estates επειδή ήθελε να φτιάξει τη σχέση του με τα παιδιά του. Ενώ αρχικά ήταν διστακτική επειδή ήξερε ότι έχει διαγνωστεί με τον ιό HIV, συμφώνησε για τα παιδιά τους, με τον Charlie Sheen να τη διαβεβαιώνει πως δεν θα τους διώξει ποτέ από το σπίτι.

Η Denise Richards περιγράφει πως τα τελευταία χρόνια η συμπεριφορά του Charlie Sheen ήταν εκτός ορίων, αναφέροντας πως απειλούσε να δώσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα που είχε πάρει για τις κόρες του το 2013 στους αστέγους. Ήταν τότε που είχε αρχίσει να την απειλεί πως θα τη διώξει από το σπίτι. Κάποτε μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, είχε αποκαλέσει την κόρη τους Lola “γ@μημένο γουρούνι” και “πόρνη”. “Θα σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου” άκουσε μεταξύ άλλων να της λέει.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε στείλει στην 8χρονη τότε Lola υβριστικό μήνυμα για τη μητέρα της, ισχυριζόμενος πως νόμιζε ότι του είχε στείλει μήνυμα από το κινητό της η πρώην γυναίκα του Denise Richards. “Ο Charlie δίνει χρήματα στην Denise, πληρώνει για το σχολείο και όλα τα έξοδα για τις κόρες του, αλλά δεν της είναι αρκετά. Θα την πολεμήσει και πιστεύει ότι θα νικήσει”, δήλωσε ο δικηγόρος του στο TMZ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε