Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σοκ: Κοριτσάκι πέθανε μέσα σε αυτοκίνητο για να «περιποιηθεί» η μαμά το… χασίς της

Σοκ: Κοριτσάκι πέθανε μέσα σε αυτοκίνητο για να «περιποιηθεί» η μαμά το… χασίς της
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια μητέρα στις ΗΠΑ άφησε το τριών ετών κοριτσάκι να πεθάνει από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ εκείνη «περιποιούνταν» την καλλιέργεια χασίς που είχε… Το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (3/6) στην Καλιφόρνια. 

Η μικρή Jessica, σύμφωνα με τις Αρχές, έμεινε μέσα στο αυτοκίνητο στους 38 βαθμούς για τουλάχιστον τρεις ώρες. Οι υψηλές θερμοκρασίες, όπως ανέφεραν, δυσκόλευαν το τριών ετών κοριτσάκι να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Η 28χρονη Eustajia Mojica Dominguez, μητέρα του παιδιού, είχε πάει να επιβλέψει την καλλιέργεια χασίς που είχε, αφήνοντας την κόρη της μόνη της στο αυτοκίνητο. 

Όταν μετά από τρεις ώρες έγινε αντιληπτό ότι το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του, μέλη της οικογένειας της 28χρονης και αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να το επαναφέρουν. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη νεκρό. 

Η 28χρονη Eustajia Mojica Dominguez κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου, ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ενώ αντιμετωπίζει και διώξεις για την εμπλοκή της σε σπείρα ναρκωτικών.  

Με πληροφορίες από New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις