Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σόκαρε ο κανίβαλος! “Έφαγα κάτι άσχημο, ανθρώπους”

Σόκαρε ο κανίβαλος! “Έφαγα κάτι άσχημο, ανθρώπους”

Λίγο καιρό μετά το διπλό φονικό στη Φλόριντα αποκαλύπτεται τι είπε στους αστυνομικούς ο 19χρονος κανίβαλος Austin Harrouff.

Οι αστυνομικοί τον έπιασαν τη στιγμή που δάγκωνε κομμάτια από το πρόσωπο του John Stevens που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου. Τους παρακάλεσε μάλιστα να τον σκοτώσουν ενώ τον τραβούσαν πάνω από το άψυχο πτώμα του Stevens.

“Βοηθήστε με, έφαγα κάτι άσχημο” είπε σε αστυνομικούς που τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο St. Mary’s Medical Center καθώς τα όργανά του είχαν αρχίσει να καταρρέουν μετά τα χημικά που ήπιε στο γκαράζ του ζευγαριού που δολοφόνησε. Όταν τον ρώτησαν τι έφαγε, τους απάντησε “ανθρώπους”.

Ο 19χρονος φοιτητής δολοφόνησε και τη γυναίκα του John Stevens, Michelle Mishcon, στην περίεργη επίθεση τον Αύγουστο. Τους έσφαξε με ένα σουγιά και ό,τι άλλο βρήκε στο γκαράζ του ζευγαριού, δημιουργώντας μια από τις πιο μακάβριες σκηνές εγκλήματος που έχουν αντικρίσει οι αστυνομικοί στη διάρκεια της καριέρας τους.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 19χρονο με τα εσώρουχα να βγάζει κραυγές ζώων και να δαγκώνει το πρόσωπο του John Stevens. Ένας από τους αστυνομικούς τον διέταξε να απομακρυνθεί με την απειλή όπλου, ενώ άλλος έκανε χρήση τέιζερ, αλλά ο νεαρός δεν έφευγε με τίποτα πάνω από το θύμα του.

Ο σερίφης επισήμανε πως οι αστυνομικοί δεν πυροβόλησαν επειδή φοβήθηκαν μη χτυπήσουν το θύμα από τη στιγμή που δεν γνώριζαν ακόμα ότι είναι νεκρός. Αργότερα βρέθηκε και το πτώμα της Michelle Mishcon στο γκαράζ. Ένας από τους αξιωματικούς με σκυλί κατάφερε τελικά να συλλάβει τον 19χρονο. “Ρίξτε μου τώρα, μου αξίζει να πεθάνω” παρακαλούσε τους αστυνομικούς ενώ τον απομάκρυναν από το άψυχο πτώμα του John Stevens. Εκτός από το διπλό φονικό, ο 19χρονος κατηγορείται και για τον τραυματισμό του 47χρονο Jeff Fisher που προσπάθησε να βοηθήσει τους γείτονές του πριν τελικά καλέσει την αστυνομία.

Οι εισαγγελείς θα του χρεώσουν κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, κάτι που μπορεί να επιφέρει και θανατική ποινή. Ο νεαρός έμεινε δύο μήνες στο νοσοκομείο, καθώς μετά το διπλό φονικό ήπιε χημικά που βρήκε στο γκαράζ των θυμάτων του. Ήταν μάλιστα 11 μέρες σε κώμα, ενώ ο πατέρας του Dr Wade Harrouff υποστήριξε ότι έχανε τα όργανά του, υπέφερε από πνευμονία και δεν μπορούσε να μιλήσει επειδή τα χημικά που πήρε έκαψαν τον λαιμό του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε