Κόσμος

Σοκάρει η μαρτυρία Ισραηλινού ομήρου: «Φρουρός της Χαμάς με βίασε μετά το ντους και απείλησε να με σκοτώσει αν το έλεγα»

«Άρχισε να με αγγίζει σε όλο το σώμα. Πάγωσα. Του είπα: "Αστειεύεσαι, έτσι; Αυτό απαγορεύεται στο Ισλάμ"»

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ομήρου από το Ισραήλ που έπεσε θύμα βιασμού από τη Χαμάς. «Φρουρός της Χαμάς με βίασε μετά το ντους και απείλησε να με σκοτώσει αν το πω» λέει.

Ο νεαρός Γκι Γκιλμπόα-Ντιλάλ από το Ισραήλ που είχε απαχθεί από τη Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Nova και κρατήθηκε στη Γάζα για 739 ημέρες, απελευθερώθηκε στις 12 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της συμφωνίας για τη Γάζα. Η οικογένειά του ανέφερε ότι του επιτρεπόταν να κάνει ντους μόνο μία φορά το μήνα με ένα κουβά.

Ο ίδιος περιέγραψε πώς έπεσε θύμα βιασμού από φρουρό της Χαμάς προσθέτοντας ότι ο βιαστής του απείλησε να τον σκοτώσει αν τολμούσε να πει σε κάποιον για τη φρίκη που βίωσε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Israel (@stateofisrael)

Μιλώντας στο Channel 12 ο Γκιλμπόα-Ντιλάλ περιέγραψε πως όλα συνέβησαν μετά από ντους που έκανε. «Με άφησε να κάνω ντους και όταν τελείωσα, με έσυρε έξω από εκεί και δεν με άφησε να φορέσω τα ρούχα μου. Με πήγε πίσω στο δωμάτιό τους και μετά με πέταξε σε μια από τις πολυθρόνες» είπε αρχικά ο Ισραηλινός όμηρος.

«Άρχισε να με αγγίζει σε όλο το σώμα. Πάγωσα. Του είπα: “Αστειεύεσαι, έτσι; Αυτό απαγορεύεται στο Ισλάμ”. Έβαλε ένα τουφέκι στο κεφάλι μου και ένα μαχαίρι στο λαιμό μου και μου είπε ότι αν το έλεγα σε κανέναν, θα με σκότωνε» συμπλήρωσε ο Γκιλμπόα-Ντιλάλ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σερβία: Ο πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς εμπλέκεται στα «ανθρώπινα σαφάρι» του Σαράγεβο
Έρευνα στο Μιλάνο για τα «ανθρώπινα σαφάρι» της πολιορκίας του Σαράγεβο εμπλέκει πλούσιους ξένους τουρίστες και επαναφέρει τις υποψίες ότι ο Βούτσιτς βρέθηκε σε θέσεις Σέρβων ελεύθερων σκοπευτών
Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς
Αλβανία: Δικαστήριο αποπέμπει την αναπληρώτρια πρωθυπουργό μετά από βαριές κατηγορίες για διαφθορά – Καταιγίδα για την κυβέρνηση Ράμα
Ειδικό δικαστήριο στα Τίρανα παύσε τη Μπελίντα Μπαλούκου, στενή σύμμαχο του Έντι Ράμα, μετά τις διώξεις για την ανάθεση έργου 190 εκατ. ευρώ
Η Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Υποδομών και Ενέργειας της Αλβανίας, Μπελίντα Μπαλούκου
Η Ρωσία μοιράζει χρήμα σε ουκρανούς εφήβους για να κάνουν σαμποτάζ στη χώρα τους
Ανήλικοι από την Ουκρανία στρατολογούνται μέσω Telegram και άλλων πλατφορμών για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε στρατιωτικούς ή πολιτικούς στόχους, με αντάλλαγμα αμοιβές συχνά ελάχιστες, γράφει το BBC
Σύλληψη στην Ουκρανία