Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σοκαριστικές εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του αδερφού του Κιμ Γιουνγκ Ουν [pics]

Σοκαριστικές εικόνες από τις τελευταίες στιγμές του αδερφού του Κιμ Γιουνγκ Ουν [pics]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι σοκαριστικές φωτογραφίες των τελευταίων στιγμών του αδερφού του Κιμ Γιουνγκ Ουν, λίγη ώρα αφού έχει δηλητηριαστεί και ελάχιστα πριν καταλήξει. Ζαλισμένος και με πόνους, ο Κιμ Γιουνγκ Ναμ, έλεγε στους διασώστες στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ ότι κάποιος τον ψέκασε με χημικό.

Ο ετεροθαλής αδερφός του ηγέτης της Βόρειας Κορέας, άφησε την τελευταία του πνοή καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο την Δευτέρα. Τα δυτικά ΜΜΕ, έριξαν αμέσως το βάρος της ευθύνης στην Πιονγιανγκ, με τους Νοτιοκορεάτες πράκτορες να υποστηρίζουν ότι ο Κιμ Γιουνγκ Ουν σκότωσε τον αδερφό του γιατί είναι… παρανοϊκός.

Σε κάθε περίπτωση, το κίνητρο της δολοφονίας του Κιμ Γιουνγκ Ναμ, παραμένει άγνωστο. Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο αδερφός του Κιμ Γιουνγκ Ουν, ετοίμαζε μια… εξόριστη κυβέρνηση που θα ήταν έτοιμη να διαδεχθεί τον ετεροθαλή αδερφό. Άλλες θεωρίες, θέλουν τη δολοφονία να σχετίζεται με τα προβλήματα που είχε ο Ναμ με τον τζόγο και τα χρέη του.

Οι αρχές της Μαλαισίας πάντως επιμένουν πάντως ότι η δολοφονία πραγματοποιήθηκε από πράκτορες της Βόρειας Κορέας. Ήδη έχουν συλλάβει 4 υπόπτους, ενώ αναζητούν τρεις ακόμα ανθρώπους, που πιστεύουν ότι είναι πράκτορες της Πιονγιανγκ.

ΠΗΓΗ: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε