Τρίτη, 5 Μαρ.
17oC Αθήνα

Sony: Ακύρωσε τη συμμετοχή της στην μεγαλύτερη έκθεση λόγω κοροναϊού

Sony: Ακύρωσε τη συμμετοχή της στην μεγαλύτερη έκθεση λόγω κοροναϊού
Reuters

Μια ακόμη εταιρία-κολοσσός, η Sony, δεν θα δώσει το παρόν στην μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακών επικοινωνιών και νέων τεχνολογιών στην Βαρκελώνη, το Mobile World Congress, λόγω των ανησυχιών για τον νέο κοροναϊό.

Με ανακοίνωσή της η Sony αναφέρει ότι καθώς η εταιρία αποδίδει ύψιστη σημασία στην ασφάλεια και την υγεία των πελατών της, των εταίρων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των εργαζομένων, έλαβε τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από την έκθεση και τη συμμετοχή στο MWC 2020 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Η Sony στη διάρκεια του Mobile WorldCongress, κατά κανόνα, πραγματοποιεί σημαντικές ανακοινώσεις που περιμένουν οι διεθνείς αγορές για τα νέα της προϊόντα.

Λίγες μέρες πριν την Sony είχε ανακοίνωσε την απόσυρση της από την φετινή διοργάνωση Mobile World Congress και η Ericsson, ένας από τους μεγαλύτερους εκθέτες της διοργάνωσης.

Sony: Τρέμει τον κοροναϊό και η Ericsson

Η ευθύνη της Ericsson για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, των πελατών και άλλων ενδιαφερομένων είναι η κορυφαία προτεραιότητα της εταιρίας, είχε επισημάνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. Λόγω της εμφάνισης του κοροναϊού, η Ericsson έλαβε την απόφαση να αποσύρει την συμμετοχή του Mobile World Congress 2020, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών δεν μπορούν να διασφαλιστούν, ανέφερε στην ανακοίνωση της.

Η Ericsson τα τελευταία χρόνια είχε ένα από τα πλέον εντυπωσιακά περίπτερα και στη διάρκεια της διοργάνωσης προχωρούσε σε σημαντικές ανακοινώσεις για νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με διεθνή απήχηση.

Την απόσυρση από την έκθεση που συγκεντρώνει περισσότερους από 100.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου, 2.500 κορυφαίες εταιρίες και περισσότερους από 3.000 δημοσιογράφους έχουν επίσης ανακοινώσει και άλλες εταιρίες όπως η LG, GTE, Nvidia και η Amazon.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις