Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σόου Ερντογάν στο νέο αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη! Οι πρώτες εικόνες

Σόου Ερντογάν στο νέο αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη! Οι πρώτες εικόνες

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές στην Τουρκία και ο Ερντογάν είναι αποφασισμένος να κερδίσει την μάχη των εντυπώσεων… Αυτή τη φορά έδωσε ένα απίστευτο σόου στο νέο αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ερντογάν ταξίδεψε από το Γκαζιάντεπ στην Κωνσταντινούπολη με αεροσκάφος τύπου TC-ANK! Το αεροσκάφος προσγειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21.06.2018) στις 20:30 μέσα σε τεχνητή βροχή από οχήματα της πυροσβεστικής.

Ο Ερνογάν μίλησε από το πιλοτήριο στο πλήθος που τον περίμενε κάτω και στην συνέχεια κατέβηκε από το αεροσκάφος και χαιρέτησε τον κόσμο.

“Στις 29 Οκτωβρίου την ημέρα της δημοκρατίας μαζί θα κάνουμε τα επίσημα εγκαίνια. Συγχαίρω όσους εργάστηκαν. Εύχομαι να είναι καλορίζικο το αεροδρόμιο μας για τον λαό και την χώρα μας. Γίναμε κάτοχοι ενός μεγάλου έργου. Είμαστε στο πιο ωραίο αεροδρόμιο του κόσμου” ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος, ο οποίος θεωρεί αυτό το τεράστιο έργο ως ένα από τα μεγάλα του ατού για να κερδίσει τις εκλογές της Κυριακής (24.06.2018).

Το νέο αυτό αεροδρόμιο αναμένεται να προσφέρει κέρδη ύψους 73 δισεκατομμυρίων λιρών και ευκαιριών απασχόλησης σε 225 χιλιάδες άτομα.

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις