Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σουηδία: Συνετρίβη αεροσκάφος! Εννέα νεκροί αλέξιπτωτιστές!

αεροσκάφος

Σοκ από την είδηση πως συνετρίβη ένα αεροσκάφος στην Σουηδία. Εννέα οι επιβεβαιωμένοι νεκροί.
Γεμάτο κηροζίνη το αεροσκάφος, στο σημείο η Πυροσβεστική.
Δείτε το πρώτο βίντεο που δείχνει την συντριβή.
“Τι στο δι@ολο συμβαίνει, τι κάνω τώρα”! Συγκλονιστικές οι πρώτες μαρτυρίες.

Η αστυνομία στην Σουηδία ανακοίνωσε πως και οι εννέα άνθρωποι που επέβαιναν στο αεροσκάφος που συνετρίβη σε ποταμό, κοντά στο νησί Storsandskar, είναι νεκροί.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης εννέα αλεξιπτωτιστές. Συνετρίβη σε ποταμό στο μικρό νησί που βρίσκεται έξω από τον πόλη Umea, στην ανατολική ακτογραμμή της χώρας.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο, αλλά και το αεροσκάφος να χάνει ύψος πριν τελικά συντριβεί.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές. Το πρώτο βίντεο με την στιγμή της συντριβής βλέπει το “φως” της δημοσιότητας και δείχνει το αεροσκάφος να πραγματοποιεί… ελεύθερη πτώση με ιλιγγιώδη ταχύτητα πριν την συντριβή!

Δείτε το

 

Σύμφωνα με την De Telegraaf, η κυκλοφορία στα τρένα έχει διακοπεί στην περιοχή, με ασθενοφόρ να σπεύδουν στο σημείο. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν επίσης καταφθάσει, καθώς το αεροσκάφος φέρεται να είναι γεμάτο κηροζίνη!

Την εικόνα που δείχνει την συντριβή μεταφέρει η σουηδική aftonbladet

αεροσκάφος

Συγκλονιστικές μαρτυρίες!

Ένα έφηβο αγόρι δήλωσε στην Aftonbladet πως καθόταν στον καναπέ του σπιτιού του και έτρωγε, την ώρα που άκουσε έναν ήχο που συνεχώς γινόταν πιο έντονος. Το αεροδρόμιο της πόλης βρίσκεται κοντά κι έτσι ο 16χρονος είναι συνηθισμένος να ακούει αεροσκάφη, ωστόσο περιέγραψε αυτό τον ήχο σαν κάτι που δεν είχε ακούσει ποτέ ξανά.

Βγήκε έξω και είδε το αεροσκάφος να “στροβιλίζεται”. Ξεκίνησε να μαγνητοσκοπεί με το κινητό του και στιγμές αργότερα “έπιασε” την στιγμή που το αεροσκάφος έχασε απότομα ύψος.

Δήλωσε πως άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και αμέσως μετά απόλυτη ησυχία… Περιγράφει τους παλμούς του να “χτυπάνε κόκκινο” και να σκέφτεται: “Τι στο δι@ολο συμβαίνει, τι κάνω τώρα”!

Το σημείο που συνετρίβη το αεροσκάφος

Με πληροφορίες από: aftonbladet.se / thelocal.se / svt.se / expressen.se.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις