Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Σπάει” τη σιωπή της η Μελάνια Τραμπ για τις απιστίες του Ντόναλντ

“Σπάει” τη σιωπή της η Μελάνια Τραμπ για τις απιστίες του Ντόναλντ

Την σιωπή της φαίνεται πως αποφάσισε να “σπάσει” η Μελάνια Τραμπ σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τα “κρούσματα” απιστίας του προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται στο trailer της συνέντευξης που έδωσε ABC News, όπου είναι η πρώτη μεγάλη μετά από περίπου ένα χρόνο, απαντά στις “καυτές” ερωτήσεις σχετικά με τον σύζυγό της.

Μάλιστα ο παρουσιαστής της εκπομπής της αναφέρει πως θα της τεθούν κάποιες…δυσάρεστες ερωτήσεις. Η συνέντευξη έγινε ενώ η πρώτη κυρία των ΗΠΑ βρισκόταν στην περιοδεία της στην Αφρική

Μιλά για το κατά πόσον οι καταγγελίες για απιστίες απιστίες του άνδρα της ψέχουν επηρεάσει το γάμο της, απαντά σε ερωτήσεις για το κατά πόσον στηρίζει το κίνημα #MeToo υπέρ των γυναικών που σε κάποια στιγμή της ζωής τους έπεσαν θύματα σεξουαλικής βίας αλλά και γιατί επέλεξε να φορέσει το περίφημο μάρκας Zara μπουφάν με τη φράση στην πλάτη: «Πραγματικά, δεν με νοιάζει, εσένα;», όταν πήγε τον περασμένο Ιούνιο στο Τέξας να επισκεφθεί παιδιά μεταναστών που τα είχαν χωρίσει από τους γονείς τους στα σύνορα με το Μεξικό.

Ωστόσο όσοι θέλουν να δουν τι απαντά τελικά, θα πρέπει να… περιμένουν μέχρι την Παρασκευή στις 10 το βράδυ (τοπική ώρα) όπου θα προβλήθεί ολόκληρη η εκπομπή.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις