Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Σπάνια εμφάνιση του Μπάρον Τραμπ στην κηδεία της γιαγιάς του – Πανύψηλος και ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ

Σπάνια εμφάνιση του Μπάρον Τραμπ στην κηδεία της γιαγιάς του – Πανύψηλος και ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία της Αμάλια Κναβς, μητέρας της Μελάνια Τραμπ. Στο πλευρό της Μελάνια βρέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ αλλά και ο γιος τους, Μπάρον Τραμπ, ο οποίος τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Πρόκειται για μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του 17χρονου Μπάρον Τραμπ. Ο έφηβος απέχει πολύ από το παιδί που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε συνήθως στο πλευρό της μητέρας του Μελάνια όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Μπάρον είναι πανύψηλος και μοιάζει εκπληκτικά με τον πατέρα του, ενώ έχει το ίδιο «ψυχρό» βλέμμα με την μητέρα του.

Η Μελάνια Τραμπ ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη στην κηδεία της μητέρας της. Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, εκφώνησε έναν συγκινητικό επικήδειο λόγο, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και τον γιο της.

«Το πνεύμα της δεν είχε όρια, δημιουργώντας μια κληρονομιά που θα διαρκέσει για πολλές γενιές» είπε η Μελάνια Τραμπ για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή στις 9 Ιανουαρίου, σε ηλικία 78 ετών. «Με την ομορφιά της και την άψογη αίσθηση του στυλ της τράβηξε τα βλέμματα. Αλλά η ακλόνητη αφοσίωση και η σκληρή δουλειά της ήταν αυτά που την έκαναν εξαιρετική» είπε η Μελάνια Τραμπ.

Στην κηδεία βρέθηκαν επίσης η Ιβάνκα και η Τίφανι Τραμπ μαζί με τον σύζυγό της, ωστόσο αυτός που ξεχώρισε ήταν ο μικρός αδερφός τους. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το ύψος του Μπάρον αγγίζει τα δύο μέτρα. Μάλιστα, ο Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική του συγκέντρωση πριν από τις εκλογές των Ρεπουμπλικανών στην Αϊόβα μίλησε για το ύψος του γιου του λέγοντας πως οφείλεται στην παραδοσιακή σλοβένικη κουζίνα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις