Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σπαρακτικό βίντεο! Η αντίδραση 8χρονου όταν έμαθε πως πέθανε η μητέρα του

Σπαρακτικό βίντεο! Η αντίδραση 8χρονου όταν έμαθε πως πέθανε η μητέρα του

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Brenden Bickerstaff-Clark να ανεβάσει βίντεο από την αντίδραση του 8χρονου γιου του όταν του είπε πως πέθανε η μητέρα του από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο νεαρός πατέρας υποστηρίζει ότι το έκανε ώστε “να μην υποφέρουν τα παιδιά μας”.

Ο Brenden από το Οχάιο κάθισε απέναντι από τον 8χρονο γιο του και του είπε ότι η μητέρα του πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης, καταγράφοντας τη σπαρακτική αντίδρασή του. Το βίντεο έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral, με πολλούς ανθρώπους να ισχυρίζονται πως δεν είχε το δικαίωμα να μοιραστεί τον πόνο του γιου του με όλο τον κόσμο.

“Έχω κάτι να σου πω, εντάξει; Η μανούλα πέθανε χθες το βράδυ” λέει ο Brenden στον 8χρονο γιο του ενώ του κρατά το χέρι. “Τι; Τι εννοείς; Η μαμά μου; Πώς;” ρωτά σοκαρισμένος. “Από ναρκωτικά” του απαντά και το μικρό αγόρι ξεσπά σε κλάματα και πέφτει στην αγκαλιά μιας φίλης του πατέρα του. “Λυπάμαι. Σε αγαπώ. Θέλεις μια αγκαλιά;” του λέει ο Brenden και αγκαλιάζει τον συντετριμμένο γιο του, λέγοντας στον άνθρωπο που τραβά βίντεο να σταματήσει. “Αρκετά”.

“Αυτό είναι για κάθε χρήστη ναρκωτικών με παιδιά. Σήμερα έπρεπε να πω στον 8χρονο γιο μου πως η μητέρα του πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών χθες το βράδυ. Αυτή είναι η συνειδητοποίηση και η πραγματικότητα της ασθένειάς μας. Μην αφήσετε αυτή την ασθένεια να κάνει κάποιον να πει στα παιδιά σας πως είστε νεκροί από ναρκωτικά. Αυτό ήταν το δυσκολότερο πράγμα που έκανα ποτέ. Ο γιος μου έχασε τη μητέρα του εξαιτίας της ηρωίνης… λίγο δύσκολο να το ακούς. Σας παρακαλώ ζητήστε βοήθεια ώστε τα παιδιά μας να μην υποφέρουν”, ήταν το μήνυμα που πόσταρε στο facebook και συνόδευε το συγκλονιστικό βίντεο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε