Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Σπίλμπεργκ: Και δεύτερο “χτύπημα” για τον διάσημο σκηνοθέτη του Χόλιγουντ! video

Σπίλμπεργκ: Και δεύτερο “χτύπημα” για τον διάσημο σκηνοθέτη του Χόλιγουντ! video
Reuters (αρχείο)

Δεύτερο σοκ για τον Στίβεν Σπίλμπεργκ! Λίγα 24ωρα αφότου δήλωσε πως θέλει να γίνει πορνοστάρ (…), η θετή του κόρη, η 23χρονη Michaela Spielberg συνελήφθη μετά από καταγγελία περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας.

Τη σύλληψη της θετής κόρης του Σπίλμπεργκ, επιβεβαίωσε ο 47χρονος αρραβωνιαστικός της, Chuck Pankow, στο αμερικανικό δίκτυο Fox News.

“Είναι αλήθεια”, δήλωσε ο Chuck, προσθέτοντας πως πρόκειται για “παρεξήγηση”, χωρίς, όμως, να διευκρινίσει κάτι περισσότερο. Αρκέστηκε μόνο να πει πως “κανείς δεν έχει τραυματιστεί”.

Αξωματικός του γραφείου του σερίφη της κομητείας Davinson επιβεβαίωσε, επίσης, στο δίκτυο Fox, τη σύλληψη της Michaela Spielberg, η οποία μεταφέρθηκε στο κρατητήριο του Hill, όπου και παρέμεινε για 12 ώρες.

Για την αποφυλάκισή της καταβλήθηκε εγγύηση 1.000 δολαρίων.

Υπενθυμίζεται πως η 23χρονη θετή κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ αποκάλυψε ότι θα ασχοληθεί με την πορνογραφία, ισχυριζόμενη πως οι δικοί της είναι στο πλευρό της.

Μάλλον τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά…

Στενή φίλη της οικογένειας σχολίασε πως τόσο ο Στίβεν Σπίλμπεργκ όσο και η σύζυγός του ντρέπονται για την απόφαση που έλαβε η κόρη τους!

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις