Κόσμος

Στα ύψη η αναζήτηση κατοικιών στο Ουίνδσορ λόγω του νέου βασιλικού μωρού

Πανικός επικρατεί στην περιοχή του Ουίνδσορ μετά την γέννηση του νέου βασιλικού μωρού. Η αναζήτηση τω σπιτιών αυξήθηκε κατά 35%.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

όνο χαμόγελα έχει προκαλέσει στους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Ουίνδσορ η γέννηση του νέου βασιλικού μωρού. Οι αναζητήσεις σπιτιών στην πόλη της κομητείας Μπερσκάιρ αυξήθηκαν κατά 35% μετά τη γέννηση του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, σύμφωνα με την ιστοσελίδα για ενοικιάσεις και πωλήσεις ακινήτων Rightmove.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ έχουν ανακαινίσει την έπαυλη Φρόγκμορ στο Ουίνδσορ για να γίνει η οικογενειακή τους κατοικία και με βάση το αυξημένο ενδιαφέρον για ακίνητα σε κοντινή ακτίνα, φαίνεται ότι οι άνθρωποι επιθυμούν να έχουν τη Μέγκαν, τον Χάρι και το μωρό Άρτσι γείτονες.

Και το Ουίνδσορ βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς ο Πρίγκιπας Χάρι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου έξω τους στάβλους της Βασίλισσας Ελισάβετ, στο Κάστρο Ουίνδσορ.

Ένα σπίτι στο Ουίνδσορ κοστίζει κατά μέσο όρο 567.000 αγγλικές λίρες. Οι τιμές κατοικιών στην πόλη μειώθηκαν φέτος κατά 1,4%, αλλά καθώς το ενδιαφέρον αναζωογονήθηκε, αυτό θα μπορούσε να αναστραφεί.

“Ο κόσμος στη Βρετανία λατρεύει τη βασιλική οικογένεια και είδαμε πόσα άτομα βγήκαν στους δρόμους για τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν. Έτσι, το να μπορέσετε να αγοράσετε ένα ακίνητο που θα σας κάνει γείτονες με τον Δούκα και τη Δούκισσα είναι κάτι το ιδιαίτερο”, δήλωσε ο Miles Shipside του Rightmove στην εφημερίδα Standard.

Υπάρχουν αρκετά σπίτια προς πώληση σε απόσταση αναπνοής από την έπαυλη Φρόγκμορ των αρχών του 19ου αιώνα και το κτήμα 35 στρεμμάτων, το οποίο το ζευγάρι έχει επιλέξει για κατοικία αντί διαμερίσματος στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Μεταξύ άλλων πωλούνται η κατοικία Kings Road τεσσάρων υπνοδωματίων με θέα το Κάστρο του Ουίνδσορ, ένα εξοχικό σπίτι δύο υπνοδωματίων και ένα διαμέρισμα με δύο δωμάτια με θέα την έπαυλη Φρόγκμορ.

Οι νέοι κάτοικοι σε αυτά τα σπίτια θα είναι μεταξύ των πιο κοντινών γειτόνων του Χάρι και της Μέγκαν πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να συναντήσουν το ζευγάρι να πίνει μπύρες στην παμπ ή να αγοράζει γάλα από το σούπερμαρκετ, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη για πρώτη φορά στη Βρετανία μετά τη μετακόμισή της – Σε παμπ με την Έλεν Ντε Τζένερις
Ανεπιθύμητη η Μέγκαν στους κοσμικούς κύκλους στα Cotswolds, όπου φαίνεται να μένουν με το πρίγκιπα Χάρι και τα δυο τους παιδιά - Ούτε το όνομά της δεν θέλουν να ακούν
Μέγκαν Μαρκλ
Ερντογάν: Ο Τραμπ είναι πολύτιμος φίλος – Να αφήσουμε πίσω τα εμπόδια στην αμυντική βιομηχανία
«Χάρη στη συμβολή του ειλικρινούς και εξαιρετικού διαλόγου που έχουμε με τον πολύτιμο φίλο μου, τον πρόεδρο Τραμπ, έχουμε σημειώσει και συνεχίζουμε να σημειώνουμε σημαντική πρόοδο σε όλους τους τομείς των σχέσεών μας»
Ντόναλντ Τραμπ και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Απαρηγόρητη η Σίντι Κρόφορντ: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του γιου της Πρίσλεϊ – «Ο χειρότερος εφιάλτης του γονιού»
Καρδιακή ανακοπή εξαιτίας της υπερβολικής δόσης ναρκωτικών φαίνεται να υπέστη το 27χρονο μοντέλο που ξεψύχησε στις 20 Σεπτεμβρίου σε κέντρο αποκατάσταση στο Λος Άντζελες
Η Σίντι Κρόφορντ και ο Ράντε Γκέρμπερ αποχωρούν από τοπ σπίτι του γιου τους
Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στην Τουρκία: Ένας νεκρός μαθητής και πάνω από 8 τραυματίες - Ντοκουμέντο από το δρομολόγιο του 15χρονου δράστη
Ο δράστης αφού προσέγγισε το σχολείο στην περιοχή Τουργκούτλου και σκόρπισε τον θάνατο, τράπηκε σε φυγή - Αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν - Συμπλοκή μεταξύ γονιών και αστυνομικών στο σημείο
Ο δράστης των πυροβολισμών κρατώντας την καραμπίνα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
Trump TV στον αέρα: Ο Αμερικανός πρόεδρος απαντά με δικό του κανάλι στο μποϊκοτάζ των τηλεοπτικών δικτύων
Αφού CNN, CBS, ABC, NBC και Fox ανακοίνωσαν πως θα σταματήσουν να μεταδίδουν τις εξαγγελίες του Τραμπ, ο Λευκός Οίκος έβγαλε στον αέρα την 24ωρη πλατφόρμα που θα μεταδίδει περιεχόμενο σχετικά με τον εκείνον
Trump TV στον αέρα: Ο Αμερικανός πρόεδρος απαντά με δικό του κανάλι στο μποϊκοτάζ των τηλεοπτικών δικτύων
Σίντι Κρόφορντ και Ράντε Γκέρμπερ: Η γνωριμία, ο γάμος 28 ετών και ο θάνατος του 27χρονου γιου τους που άλλαξε για πάντα την οικογένειά τους
Ο 27χρονος γιος τους, Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, πέθανε την Κυριακή (20.09.2026) σε κέντρο αποκατάστασης - Είχε μιλήσει ανοιχτά για τα θέματα ψυχικής υγείας
Ο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ με την Κάια Γκέρμπερ, τη Σίντι Κρόφορντ και τον Ράντε Γκέρμπερ