Κόσμος

Στάση εργασίας αύριο στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Η συνδικαλιστική οργάνωση GdF των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας ανακοίνωσε πως αύριο ημέρα Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν πολύωρες στάσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η στάση των περίπου 200 ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 15:00, τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδας) και να συνεχιστεί ως τις 22:00 (23:00). Το γεγονός αυτό προκαλεί ανησυχίες αφού ενδέχεται να προκληθούν μεγάλα προβλήματα στην κίνηση των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο,

Πρόκειται για το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας και τρίτο μεγαλύτερο της Ευρώπης. Επίσης αποτελεί έδρα της μεγαλύτερης γερμανικής αεροπορικής εταιρίας Lufthansa.

Η Fraport, η ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, ανακοίνωσε ότι θα θέσει σε εφαρμογή “προληπτικά μέτρα” για να περιορίσει όσο το δυνατόν τα προβλήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: «Οι τιμές του πετρελαίου έχουν πέσει αλλά οι εταιρείες δεν τις μειώνουν στην αντλία, εξαπατούν τους πελάτες»
«Οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες δεν μειώνουν τις τιμές τους στην αντλία ανάλογα με τις κατακόρυφα χαμηλότερες τιμές που πληρώνουν για το πετρέλαιο», παραπονέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ