Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Θέμα σε τουρκικά ΜΜΕ ο γάμος τους

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Θέμα σε τουρκικά ΜΜΕ ο γάμος τους

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ παντρεύονται και ο γάμος τους, στις ΗΠΑ σχολιάζεται και εκτός συνόρων. Τουρκικά ΜΜΕ δεν προσπέρασαν την είδηση…

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ ενώνονται με τα δεσμά του γάμου στις ΗΠΑ. Αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ την προσεχή Παρασκευή θα μαζευτούν σε wine bar για να γιορτάσουν το ευχάριστο γεγονός. Ο γάμος θα λάβει χώρα στα Χάμπτονς.

H Έλενα Ακρίτα τους ευχήθηκε να ζήσουν και να γεράσουν στο ίδιο μαξιλάρι. Με τις ευχές που δέχεται το ζευγάρι να διαδέχονται τις τελευταίες ώρες η μία την άλλη, εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Ο πρώτος ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη μιλώντας στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 είπε για το γάμο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως «του ευχόμαστε τα καλύτερα και θα είμαστε δίπλα του γιατί ο δρόμος εδώ στην Ελλάδα θα ναι δύσκολος». Σχετικά με τον Τάιλερ είπε πως «είναι ένα πολύ καλό παιδί που δίνει πολύ ενεέργεια στον Στέφανο».

Ο γάμος που πραγματοποιείται σήμερα στην Νέα Υόρκη απασχόλησε και διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η τουρκική Yeni Journal έκανε την ακόλουθη ανάρτηση αργά το βράδυ της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου: «Ο Στέφανος Κασελάκης, ο ομοφυλόφιλος αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί τον Tyler McBeth αύριο στη Νέα Υόρκη».

Yunanistan’da anamuhalefet partisi SYRIZA’nın eşcinsel lideri Stefanos Kasselakis, yarın New York’ta Tyler McBeth ile evleneceğini açıkladı. pic.twitter.com/RLM7YpN567

— Yeni Journal (@yenijournal) October 18, 2023

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις