Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η στιγμή που ο Τραμπ πετάει έξω από τον Λευκό Οίκο δημοσιογράφο του CNN

Η στιγμή που ο Τραμπ πετάει έξω από τον Λευκό Οίκο δημοσιογράφο του CNN

Η βεντέτα μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του CNN δεν λέει να κοπάσει. Τελευταίο επεισόδιο ο εκνευρισμός του Προέδρου των ΗΠΑ με τις ερωτήσεις που του έκανε ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού κολοσσού, Τζιμ Ακόστα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Τραμπ να πετάξει έξω στην κυριολεξία τον δημοσιογράφο. Όλα έγιναν ενώ ο Τραμπ έκανε δηλώσεις με τονενώ έκανε δηλώσεις με τον Πρόεδρο του Καζακστάν, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ.

Τότε, ο Τζιμ Ακόστα προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του Τραμπ άρχισε να τον βομβαρδίζει με ερωτήσεις.

«Είπατε ότι θέλετε να έρχονται περισσότεροι άνθρωποι από τη Νορβηγία; Είπατε ότι θέλετε περισσότερους από τη Νορβηγία; Είναι αλήθεια κ. Πρόεδρε;» του είπε ο Τζιμ Ακόστα.

«Θέλω να έρχονται από παντού. Παντού. Σας ευχαριστώ όλους», του απάντησε ο Τραμπ.

Όμως, ο δημοσιογράφος απτόητος συνέχισε να κάνει την δουλειά του προκαλώντας τον Τραμπ ο οποίος πρόσφατα χαρακτήρισε χώρες του κ@λου την Αιτή, το Ελ Σαλβαδόρ και χώρες της Αφρικής.

«Μόνον Καυκάσιους ή από λευκές χώρες; Ή θέλετε να έρχονται κι άνθρωποι από άλλα μέρη του κόσμου όπου έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος;», του φώναξε ο Ακόστα.

Τότε ο Τραμπ εμφανώς εκνευρισμένος σήκωσε το δάχτυλο και έδειξε τον Ακόστα λέγοντας μέσα από τα δόντια του: «Έξω!»

Δείτε το βίντεο που ο Τραμπ πετάει έξω τον δημοσιογράφο του CNN

https://youtu.be/O_TkIYJQPY8

Αφού μετέδωσε το ρεπορτάζ του σε ζωντανή σύνδεση με τον Μάικλ Γουλφ, ο Τζιμ Ακόστα είπε ότι και στην συνέχεια στην αίθουσα Ρούσβελτ οι βοηθοί του Τραμπ τον εμπόδισαν να θέσει ερωτήματα. «Αυτό δεν το έχω συναντήσει ξανά», έγραψε και στο twitter.

Τα post του δημοσιογράφου Τζιμ Ακόστα στο twitter

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις