Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στην… αντεπίθεση ο Σιλβέστερ Σταλόνε: Κάνει μήνυση σε γυναίκα που τον κατηγόρησε για βιασμό

Σιλβέστερ Σταλόνε

Ο… Ρόκι αντεπιτίθεται! Ο Σιλβέστρ Σταλόνε αποφάσισε να κάνει μήνυση σε γυναίκα που τον κατηγόρησε για βιασμό.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Σταλόνε έρχεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμό. Σύμφωνα με τη νέα καταγγελία, ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης βίασε νεαρή γυναίκα το 1990.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ, ο Σταλόνε επισκέφτηκε γνωστό ποινικολόγο για να αναλάβει την υπόθεση.

Οι δυο καταγγελίες

Η πρώτη φορά που ο κινηματογραφικός “Ρόκι” κατηγορήθηκε για βιασμό ήταν τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε, γυναίκα τον κατηγόρησε πως εκείνος και ο μάνατζέρ του την βίασαν όταν ήταν μόλις 16 ετών.

Η δεύτερη αφορά σε περιστατικό που έγινε το 1990. Το θύμα υποστηρίζει ότι ο Σταλόνε της επιτέθηκε κατά τη διάρκειά συνάντησής τους στο γραφείο του στο Λος Άντζελες. Η γυναίκα έχει καταθέσει μήνυση για το περιστατικό στην αστυνομία της Σάντα Μόνικα, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός.

Διαψεύδει ο Σταλόνε

Ο Σταλόνε μέσω του δικηγόρου του Μάρτι Σίνγκερ διαψεύδει κατηγορηματικά πως επιτέθηκε ποτέ στη γυναίκα. Ομολογεί πάντως, ότι πέρασε τρεις ημέρες μαζί της το 1987, κατά την διάρκεια γυρισμάτων στο Ισραήλ, μια περίοδο κατά την οποία η γυναίκα δεν ήταν ανήλικη και η σχέση τους ήταν απολύτως συναινετική.

Ο ηθοποιός και ο δικηγόρος του Μάρτιν Σίνγκερ εμφανίστηκαν χθες (25.12.2017) στα γραφεία της νομικής εταιρείας Blair Berk. Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός ζήτησε τη βοήθεια του ποινικολόγου για να καταθέσει μήνυση εναντίον της καταγγέλλουσας, που τον κατηγορεί για βιασμό.

Ο ηθοποιός σκοπεύει να απαντήσει στις καταγγελίες για βιασμό με μήνυση για ψευδή καταγγελία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις