Κόσμος

Στο εδώλιο πρώην κατάδικος για ψευδή καταγγελία – Ισχυρίστηκε ότι είναι ένα 14χρονο αγνοούμενο αγόρι

Δίωξη άσκησαν εισαγγελείς σε έναν 23χρονο πρώην κατάδικο για ψευδή καταγγελία, καθώς ισχυρίστηκε ότι είναι ένα αγόρι που είχε εξαφανιστεί στο Ιλινόι πριν από περίπου οκτώ χρόνια, όταν και αυτοκτόνησε η μητέρα του.

Πρόκειται για τον Μπράιν Μάικλ Ράινι που κατηγορείται για ψευδή καταγγελία σε ομοσπονδιακή υπηρεσία, αφού εμφανίστηκε στο Νιούπορτ του Κεντάκι και ισχυρίστηκε ότι είναι 14 ετών και ονομάζεται Τίμοθι Πίτζεν. Υποστήριξε επίσης ότι δραπέτευσε από τους διακινητές ανθρώπων που τον κρατούσαν όμηρο επί οκτώ χρόνια.

Ο πραγματικός Τίμοθι Πίτζεν αγνοείται από το 2011, όταν ήταν μόλις 6 ετών.

“Οι ψευδείς καταγγελίες όπως αυτή είναι οδυνηρές για τις οικογένειες των αγνοούμενων παιδιών αλλά επίσης μας αναγκάζουν να εκτρέψουμε πόρους των υπηρεσιών επιβολής του νόμου για να τις ελέγξουμε”, είπε ο Χερμπ Στέιπλετον, ο ειδικός πράκτορας που είναι επικεφαλής του FBI στο Σινσινάτι.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα ο Ράινι έχει ισχυριστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν ότι είναι παιδί, θύμα διακινητών λευκής σαρκός. Στις 7 Μαρτίου αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό ίδρυμα Μπέλμοντ του Σινσινάτι, αφού εξέτισε ποινή 14 μηνών για διάρρηξη και βανδαλισμό.

Ο Τίμοθι Πίτζεν αγνοείται από τον Μάιο του 2011, όταν η μητέρα του αυτοκτόνησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, αφού προηγουμένως τον είχε πάει βόλτα. Η γυναίκα άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι το παιδί της “είναι ασφαλές, με ανθρώπους που τον αγαπούν και τον φροντίζουν”, προσθέτοντας: “Δεν θα τον βρείτε ποτέ”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα που αναφέρονται στα έγγραφα Επστάιν – Ανάμεσά τους οι Κιμ Καρντάσιαν, Κερτ Κομπέιν και Ρόμπερτ ντε Νίρο
Η αναφορά των ονομάτων δεν σημαίνει απαραίτητα κάποια εμπλοκή στην υπόθεση καθώς θα μπορούσαν να είναι ακόμη και αναφορές σε δημοσιεύματα στους φακέλους της έρευνας
Τζέφρι Επστάιν
CBS: Ο Τραμπ έδωσε το «πράσινο φως» στο Ισραήλ για χτύπημα στο Ιράν, αν αποτύχουν οι συνομιλίες για τα πυρηνικά
Ο Νετανιάχου έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οποιαδήποτε συμφωνία με το Ιράν θα πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμα, αλλά και στο βαλλιστικό οπλοστάσιο
Τραμπ και Νετανιάχου