Κόσμος

Στο Master Chef Junior η Μισέλ Ομπάμα! [vid]

Όσοι περίμεναν ότι η Μισέλ Ομπάμα θα βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ μάλλον θα πρέπει να στεναχωρήθηκαν όταν άκουσαν πως η πρώην Πρώτη Κυρία στρέφει την προσοχή της προς τον τομέα του φαγητού και όχι προς την πολιτική.

Η κ. Ομπάμα, της οποίας η αποδοχή και η δημοτικότητα κινούνται σταθερά σε υψηλά επίπεδα, έκανα μία εμφάνιση στο «Master Chef Junior» την περασμένη Πέμπτη, ως ειδική προσκεκλημένη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μαγειρικής για παιδιά.
 
“Είμαι η Μισέλ Ομπάμα και απόψε είμαι ενθουσιασμένη γιατί θα παραδώσω το επόμενο κουτί πρόκληση. Παρακαλώ, επιστρέψτε στις θέσεις”, είπε. Οι νεαροί διαγωνιζόμενοι φανερά ενθουσιασμένοι από την παρουσία της πρώην Πρώτης Κυρίας, ούρλιαξαν από την έκπληξη και επέστρεψαν στις κουζίνες τους.
“Είναι σαν να πέθανα. Ω θεέ μου, η Μισέλ Ομπάμα είναι μία θαυμάσια γυναίκα κι εγώ τη βλέπω από τόσο κοντά. Είναι το είδωλό μου”, δήλωσε η 11χρονη διαγωνιζόμενη Τζασμίν. Οι διαγωνιζόμενοι άνοιξαν τα κουτιά για να δουν τα προϊόντα έκπληξη με τα οποία θα έπρεπε να μαγειρέψουν και διαπίστωσαν ότι ήταν εμπνευσμένα από τον κήπο του Λευκού Οίκου.
 
“Το κουτί – έκπληξη είναι μία πρόκληση για να καταλήξουμε σε μία πρωτότυπη, υγιεινή συνταγή και η οποία θα ακολουθεί το σύμβολο του “πιάτου μου”, που θα έχει το μισό φρούτα και λαχανικά και το υπόλοιπο δημητριακά ολικής αλέσεως άπαχη πρωτεΐνη και γαλακτοκομικά”, είπε κατά την έναρξη της διαδικασίας η κ. Ομπάμα.
 
Αλλά δεν αισθάνθηκαν τον ίδιο ενθουσιασμό όλοι οι διαγωνιζόμενοι όταν πήραν την εντολή από την Μισέλ Ομπάμα. Ο Ντόνοβαν, που είναι μόλις εννέα χρόνων, δήλωσε: “Η Μισέλ Ομπάμα θέλει να μαγειρέψουμε λαχανικά. Δεν συμβαίνει. Δεν μου αρέσουν τα λαχανικά, είναι κακό”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κολομβιανές εξαπατήθηκαν και έπεσαν θύματα human trafficking στην Αλβανία - Συνελήφθη ο διακινητής που τους έταζε μια καλύτερη ζωή
«Στην Κολομβία, η πορνεία επιτρέπεται, οπότε όταν ήρθα στην Αλβανία είναι παράνομη - Είχα ανάγκη τα χρήματα, έχω πρόβλημα με το νόμο και το αφεντικό είναι στη φυλακή, μας εξαπάτησαν» λέει θύμα του διακινητή
Αλβανία: Κολομβιανές εξαπατήθηκαν και έπεσαν θύματα human trafficking – Συνελήφθη ο διακινητής που τους έταζε μια καλύτερη ζωή
Κραν Μοντανά: Ο μπάρμαν μιλάει για πρώτη φορά μετά την τραγωδία με τους 41 νεκρούς – «Μόνο τα λεφτά τούς ένοιαζαν, δεν μπορώ να ξαναδώ κερί αναμμένο»
Ο Γκαετάν που εργαζόταν στο μπαρ Le Constellation στο Κραν Μοντάνα στην Ελβετία, ήταν 8 μέρες σε κώμα - «Δεν μπορώ να ξαναδουλέψω σε μπαρ»
Κόσμος αφήνει λουλούδια έξω από το μπαρ Le Constellation στο Κραν - Μοντάνα στην Ελβετία