Κόσμος

Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση ο γιός του Σαρκοζί

Ο μεγαλύτερος γιος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, Πιερ Σαρκοζί, εισήχθη σε νοσοκομείο στην Οδησσό, στη νότια Ουκρανία, πιθανώς λόγω τροφικής δηλητηρίασης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δήμαρχος της πόλης.

Ο 26χρονος Πιερ, γνωστός στη μουσική βιομηχανία με το όνομα DJ Μosey, “δεν αισθάνεται άσχημα, η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο” διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος του δημάρχου, Άννα Οσιπένκο, σημειώνοντας ότι ο δήμαρχος επισκέφτηκε το νεαρό Σαρκοζί στο νοσοκομείο.

“Φαίνεται πως έχει μία τροφική δηλητηρίαση” ανέφερε μία άλλη πηγή από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Ο Πιερ Σαρκοζί έφτασε στην Οδησσό χθες Τρίτη για να δώσει μια συναυλία σε ένα ιδιωτικό πάρτι σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι της πόλης.

“Ήρθε από την Πράγα και αισθάνθηκε άσχημα πριν από την άφιξή του στην Οδησσό. Θα πρέπει να επιστρέψει στη Γαλλία σήμερα” ανέφερε πηγή των τοπικών αρχών.

Ένα ειδικό αεροπλάνο έφτασε σήμερα στην Οδησσό για να μεταφέρει τον Πιέρ Σαρκοζί στη Γαλλία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχει ακόμα χρόνος για διπλωματία με το Ιράν» λέει η Βρετανία – Θα παραστεί στις συνομιλίες της Γενεύης
Ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Λάμι ταξιδεύει από την Ουάσινγκτον στη Γενεύη για διευρυμένες συνομιλίες της ΕΕ με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, David Lammy
Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστερεί την επίθεση στο Ιράν – Η στρατηγική και οι φόβοι του Αμερικανού προέδρου
Παρά την επιθετική ρητορική, ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει πιστός στην τακτική της αναμονής και αναφέρει συχνά πυκνά πως το θέμα μπορεί να λυθεί με διπλωματία.
Ντόναλντ Τραμπ 1