Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο σφυρί χειρόγραφη επιστολή της Νταϊάνα – Τι ήθελε 7 χρόνια πριν πεθάνει

Νταϊάνα

Μια χειρόγραφη επιστολή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στην οποία αστειεύεται για το πόσο θα ήθελε ένα μετάλλιο, αναζητά τον νέο κάτοχό της.

Στην επιστολή που γράφτηκε τον Ιούλιο του 1990, 7 χρόνια πριν πεθάνει, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ευχαριστεί τον σχεδιαστή Bruce Oldfield και τη συνεργάτη του Anita Richardson για τη φανέλα που της έστειλαν στα 29α γενέθλιά της.

Έκλεισε την οικεία επιστολή της με μια χαμογελαστή φατσούλα και ένα φιλί.

“Τι υπέροχη jersey μου στείλατε και πόσο συγκινούμαι που μπαίνω στα 30 μου χρόνια. Θέλω ένα μετάλλιο για όταν τα καταφέρω παρακαλώ! Ήταν αναμενόμενο να με κακομάθετε με μια υπέροχη μπλούζα. Είναι καινούρια σειρά γιατί δεν την έχω ξαναδεί ή απλά έχω μείνει πίσω; Αυτό έρχεται με πολλή αγάπη και ατελείωτα ευχαριστώ που με βοηθήσατε να κάνω μια Κυριακή πολύ ευτυχισμένη”.

Επιστολές και κάρτες της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε στενή σχέση με τον σχεδιαστή Bruce Oldfield που επιμελούνταν συχνά τις ενδυματολογικές της επιλογές σε λαμπερές εκδηλώσεις.

Η χειρόγραφη επιστολή της πριγκίπισσας Νταϊάνα βγαίνει σε δημοπρασία μαζί με τρεις χριστουγεννιάτικες κάρτες που έστειλε με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Οι κάρτες αναμένεται να πωληθούν έναντι 800 δολαρίων στη δημοπρασία που θα γίνει στις ΗΠΑ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις