Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Στον ανιψιό της Νταϊάνα το στέμμα του περιζήτητου εργένη

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Μετά και τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, το στέμμα του περιζήτητου εργένη περνά σε άλλα χέρια. Σε αυτά του Louis Spencer.

Στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ ήταν ο ανιψιός της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα Louis Spencer που έκαψε καρδιές.

Ο 24χρονος Louis Spencer, ξάδερφος του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά, με πολλούς χρήστες στο Twitter να εξυμνούν την ομορφιά του και να του δίνουν απλόχερα το στέμμα του νέου περιζήτητου εργένη.

Ο Louis Spencer συνοδευόταν στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι από τις λαμπερές αδερφές του Lady Kitty Spencer και Lady Eliza Spencer και τη μητέρα τους Victoria Aitken.

“Από τη στιγμή που δεν μπορώ πια να έχω τον πρίγκιπα Χάρι, τα μάτια μου είναι στον ξάδερφό του Louis Spencer” σχολίασε χρήστης στο Twitter.

“Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένη. Επιτρέψτε μου να γίνω η κοπέλα σας”. Και τα σχόλια για τα μάτια του Louis Spencer έπφεταν βροχή.

To who is who του Louis Spencer

Ο Louis Spencer φαίνεται να είναι signle. Είναι το μικρότερο παιδί του Earl Spencer με την πρώτη του γυναίκα Victoria. Οι γονείς του χώρισαν το 1997, τη χρονιά θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι παραμένει κοντά στους συγγενείς του από την πλευρά της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα και τους ήθελε όλους στον γάμο του.

Πάντα επισκέπτεται τα ξαδέρφια του όταν βρίσκεται στο Cape Town, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμα και την Κέιτ Μίντλετον να δίνουν το παρών στα 21α γενέθλια του Louis στο Althrop ενώ ήταν έγκυος στην πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Τα ξαδέρφια του πρίγκιπα Χάρι πιστεύεται ότι ήταν ανάμεσα στους 200 εκλεκτούς καλεσμένους στο after party του γάμου του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις