Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στόρμι Ντάνιελς: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ

Στόρμπι Ντάνιελς Ντόναλντ Τραμπ
Φωτογραφία Reuters

Σε μια από τις πιο ιστορικές εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης (60 Minutes) και σε έναν από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους (Άντερσον Κούπερ) επέλεξε να μιλήσει η Στόρμι Ντάνιελς. Η πορνοστάρ που “καίει” τον Ντόναλντ Τραμπ με τις αποκαλύψεις για την ερωτική τους σχέση.

Η εκπομπή με τη συνέντευξη της Στόρμι Ντάνιελς μεταδόθηκε την Κυριακή (σ.σ. Δευτέρα ώρα Ελλάδας) και ήδη είναι ένα από τα πρώτα θέματα όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά παγκοσμίως. Γιατί ό,τι έχει να κάνει με τον Ντόναλντ Τραμπ και έχει… ροζ απόχρωση, μοιραία “πουλάει”.

Και πως να μην πουλάνε οι πιπεράτες λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που τα έχει όλα: σεξ, απειλές, λεφτά έναντι σιωπής, μια πορνοστάρ και πρωταγωνιστή τον εν ενεργεία πρόεδρο των ΗΠΑ.

Στην εκπομπή 60 Minutes του CBS, η Ντάνιελς υποστήριξε ότι είχε ερωτικές επαφές με τον νυν Αμερικανό πρόεδρο τον Ιούλιο του 2006. Ήταν η περίοδος που η Μελάνια Τραμπ είχε μόλις γεννήσει τον γιο τους Μπάρον. Υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές να μη μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ. Και όχι μόνο αυτά…

Ήταν η πρώτη δημόσια συνέντευξη της Ντάνιελς απ’ όταν η Wall Street Journal έφερε το θέμα στη δημοσιότητα τον περασμένο Ιανουάριο.

Η 39χρονη ουσιαστικά παραβιάζει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχε με τον Τραμπ. Αλλά δεν τη νοιάζει που κινδυνεύει με πρόστιμο 1 εκατ. δολαρίων γιατί… ήθελε ο κόσμος να μάθει την αλήθεια.

Στόρμι Ντάνιελς – Ντόναλντ Τραμπ: η γνωριμία

Η Ντάνιελς (σ.σ. το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ) γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006. Βρέθηκαν σε ένα τουρνουά γκολ στη λίμνη Τάχο. Ήταν η μοναδική φορά που είχαν ερωτική επαφή υποστήριξε. Έκτοτε, είχαν συναντηθεί ξανά αλλά χωρίς… σεξ.

Έμειναν σε επαφή για σχεδόν ένα χρόνο γιατί ο Τραμπ της είχε υποσχεθεί μια θέση στο reality The Celebrity Apprentice, το οποίο παρουσίαζε. Αλλά δεν κράτησε την υπόσχεσή του. Η Ντάνιελς περιγράφει τη σχέση τους ως… επαγγελματική.

Μπορεί ο Τραμπ να ήθελε να έχουν κι άλλες ερωτικές συνευρέσεις αλλά εκείνη όχι. Υποστηρίζει ότι τη μια και μόνη φορά που συνευρέθηκαν, έκαναν σεξ χωρίς προφυλακτικό. Και πως εκείνη τον… “έδειρε” με ένα τεύχος του περιοδικού Forbes που είχε τον ίδιο τον Τραμπ στο εξώφυλλό του.

Όπως περιέγραψε, ο Τραμπ μιλούσε συνεχώς για τον εαυτό του και για τη φωτογραφία του στο Forbes. «Κάποιος πρέπει να πάρει το περιοδικό και να στις βρέξει με αυτό», του είπε η Στόρμι Ντάλιελς σύμφωνα πάντα με την ίδια. «Δεν θα το έκανες» της απάντησε ο Τραμπ.

Και τότε εκείνη του ζήτησε το περιοδικό. «Εκείνος γύρισε και κατέβασε λίγο το παντελόνι του, φορούσε το εσώρουχό του βέβαια, και του έδωσα μια – δυο» πρόσθεσε η Ντάνιελς.

https://youtu.be/2b8bTRKbf9s

Θυμίζεις κάτι από Ιβάνκα

Αφού του τις… έβρεξε (η Ντάνιελς λέει ότι) ο Τραμπ “ηρέμησε”. Σταμάτησε να μιλάει για τον εαυτό του. «Είσαι ξεχωριστή. Μου θυμίζεις την κόρη μου. Είσαι έξυπνη και όμορφη, μια γυναίκα που μπορείς να εκτιμήσεις. Μου αρέσεις», φέρεται να της είχε πει.

Της είχε προτείνει ακόμη και να συμμετάσχει στο reality που παρουσίαζε. Όταν εκείνη του αντέτεινε πως το NBC (σ.σ. το κανάλι όπου προβαλλόταν το Celebrity Apprentice) δεν θα τον άφηνε να πάρει μια πορνοστάρ, εκείνος επέμεινε.

Φωτογραφία Reuters

Την κάλεσε στο δωμάτιό του για δείπνο. Δεν είπε όχι. Και το μετάνιωσε, είπε. Όταν μετά το φαγητό τον ρώτησε αν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, βγαίνοντας τον βρήκε στην άκρη του κρεβατιού.

Δεν την έλκυε ο Τραμπ, είπε. Αλλά δεν προσπάθησε να πει όχι. «Ένιωσα πως έπρεπε να το περιμένω γιατί πήρα μια λάθος απόφαση. Γιατί πήγα στο δωμάτιο κάποιου μόνη μου. Άκουσα μια φωνή στο κεφάλι μου: “έβαλες τον εαυτό σου σε μια δύσκολη κατάσταση και άσχημα πράγματα συμβαίνουν, οπότε το αξίζεις”».

Τότε, η Ντάλιελς ήταν 27 και ο Τραμπ 60.

Φωτογραφία Reuters

Η ατάκα για τη Μελάνια

Η Στόρμι Ντάλιελς περιέγραψε και τα όσα ακολούθησαν. «Είπε (σ.σ. ο Τραμπ) ότι ήταν τέλεια, ότι είχε ένα υπέροχο βράδυ, όταν δεν είχε καμία σχέση με αυτό που περίμενε, ότι πραγματικά τον εξέπληξα, ότι πολύς κόσμος θα πρέπει να με υποτιμούσε, πως ήλπιζε ότι θα ήθελα να τον ξαναδώ».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς που πέρασε μαζί του, η πορνοστάρ λέει ότι ο Τραμπ της μίλησε και για τη Μελάνια. Μόνο για να της πει να μην ανησυχεί για τη γυναίκα του. Η οποία τότε μόλις είχε γεννήσει τον γιο τους, Μπάρον.

Σύμφωνα με τη Στόρμπι Ντάνιελς, ο Τραμπ της είχε πει ότι με τη Μελάνια κοιμόντουσαν σε χωριστά κρεβάτια.

Μελάνια Τραμπ

Η απειλή

Το 2011, η Στόρμι Ντάνιελς συμφώνησε να πουλήσει την ιστορία της με τον Τραμπ στο περιοδικό In Touch weekly, έναντι 15.000 δολαρίων. Υποστήριξε πως ο Τραμπ ποτέ δεν της είχε ζητήσει μυστικότητα. Πως ποτέ δεν της είπε να μη μιλήσει για τη σχέση τους. Αλλά η ιστορία στο In Touch weekly δεν δημοσιεύτηκε ποτέ γιατί ο δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ απείλησε με μήνυση.

Δεν ήταν η μοναδική απειλή. Άλλη μια λέει πως δέχτηκε και η Στόρμι Ντάνιελς.

Ήταν σε ένα παρκινγκ στο Λας Βέγκας όταν ένας άνδρας την πλησίασε. Προσπαθούσε να βάλει την κόρη της στο αυτοκίνητο και κρατούσε μια τσάντα πάνες. «Με πλησίασε και μου είπε: “Άσε ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα την ιστορία”». Μετά, κοίταξε την κόρη της και της είπε: «Είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε τη μαμά του”».

Φωτογραφία Reuters

Η Ντάνιελς είπε ότι φοβήθηκε να πάει στην αστυνομία.

Μετά εμφανίστηκε ο Μάικλ Κόεν, ένας από τους πιο πιστούς δικηγόρους του Τραμπ. Εξαγόρασε τη σιωπή της έναντι 130.000 δολαρίων. Αυτό έγινε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου 2016.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις