Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Στους έξι έφτασαν οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίων στη Μασσαλία!

Στους έξι έφτασαν οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίων στη Μασσαλία!
Reuters

Ακόμη μια σορός ανασύρθηκε σήμερα από τα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν την Δευτέρα στη Μασσαλία, φτάνοντας τον αριθμό των νεκρών στους έξι!

Οι νεκροί από την κατάρρευση των κτιρίων στη Μασσαλία έχουν φτάσει τους έξι όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας Ξαβιέ Ταραμπέ.

Μέχρι τώρα έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια των κτιρίων της Μασσαλίας οι σοροί τριών ανδρών και τριών γυναικών.Ανάμεσα στα θύματα αυτά, τρία ήταν ένοικοι του κτιρίου που βρίσκεται στον αριθμό 65 της οδού Ομπάν στη Μασσαλία, του μοναδικού από τα τρία κτίρια που κατέρρευσαν και το οποίο κατοικείτο επίσημα όταν σημειώθηκε το συμβάν.

Οι δύο παλαιές πολυκατοικίες που κατέρρευσαν βρίσκονταν σε λαϊκή συνοικία της πόλης, σε μικρή απόσταση από το παλιό λιμάνι. Λίγες ώρες μετά την κατάρρευση, οι γαλλικές αρχές είχαν ανακοινώσει ότι αναζητούσαν επτά ανθρώπους, ανάμεσά τους μια γυναίκα που δεν πήγε να πάρει τη μικρή κόρη της από το σχολείο και μια άλλη η οποία «δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι της».

Αναζητούνταν επίσης και δύο άνδρες που βιντεοσκοπήθηκαν από  κάμερα ασφαλείας στο πεζοδρόμιο, λίγο πριν την κατάρρευση των κτιρίων.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις