Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στραγγάλισε την κοπέλα του και εξαφανίστηκε – Το μοιραίο λάθος της Krystal

Στραγγάλισε την κοπέλα του και εξαφανίστηκε – Το μοιραίο λάθος της Krystal

Τα τελευταία δύο χρόνια ο 34χρονος Raymond McLeod κρύβεται στην κεντρική Αμερική μετά την άγρια δολοφονία της κοπέλας του.

Ο βετεράνος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού καταζητείται για τη δολοφονία της 30χρονης Krystal Mitchell. Τη στραγγάλισε ενώ έκαναν διακοπές στο Σαν Ντιέγκο στις 10 Ιουνίου 2016.

Εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνη αφού πήρε το αυτοκίνητό της για να φτάσει στο αεροδρόμιο. Εκεί νοίκιασε αυτοκίνητο και έφυγε για Μεξικό. Ο 34χρονος από την Αριζόνα θεωρούνταν ύποπτος για τη δολοφονία και την Τρίτη του απαγγέλθηκαν κατηγορίες φόνου.

Έχει εκδοθεί πλέον ένταλμα σύλληψης και αμοιβή 11.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι πρέπει να οπλοφορεί και τον θεωρούν επικίνδυνο.

Η Krystal και ο Raymond συνδέθηκαν λόγω του ήταν και οι δύο διαζευγμένοι και είχαν παιδιά στην ίδια ηλικία. Η προστατευτική μητέρα προσπάθησε να ψάξει το ιστορικό του με δύο ελέγχους χωρίς να βρει τίποτα.

“Μου είπε ότι αισθάνεται πως μπορεί να είναι ο εαυτός της μαζί του. Αισθάνομαι προστατευμένη” αποκάλυψε η καλύτερή της φίλη Diana Olivares. Η αύρα του όμως δεν άρεσε ούτε στην ίδια ούτε στη μητέρα της 30χρονης.

Το μοιραίο λάθος της Krystall

Η μητέρα της όμως ανησυχούσε κυρίως για έναν πρώην που ενοχλούσε την Krystal. H Krystal φοβόταν τόσο πολύ που ο 34χρονος της έδωσε να έχει μαζί της ένα όπλο. Λίγο αργότερα ήρθε και το ταξίδι έκπληξη στο Σαν Ντιέγκο όπου έμελλε να είναι και το τελευταίο της.

Θα επισκέπτονταν φίλους της. Ήταν εκείνη που βρήκαν νεκρή την Krystal σε μια κρεβατοκάμαρα στο σπίτι τους. Η αστυνομία βρήκε εμφανή σημάδια πάλης στο δωμάτιο και δεν άργησαν να συνειδητοποιήσουν ότι ο 34χρονος είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Η αστυνομία δεν έχει δημοσιοποιήσει την επίσημη αιτία θανάτου της Krystal, αλλά η μητέρα της και πρώην ερευνήτρια Josephine Funes Wentzel αποκάλυψε ότι βρέθηκε στραγγαλισμένη. Μετά από μήνες χωρίς να έχει δώσει σημάδια ζωής ο 34χρονος, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Wentzel σοκαρίστηκε που είχε καθαρό μητρώο και συνειδητοποίησε ότι η Krystal είχε διενεργήσει πιστωτικούς ελέγχους και όχι ελέγχους για το ιστορικό του. Ο McLeod είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία στο παρελθόν. Η μία μάλιστα καταγγελία ήταν τρεις μήνες πριν δολοφονηθεί η Krystal.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις