Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Στραγγάλισε την κοπέλα του! “Άκουγα φωνές πως είναι ο Σατανάς”

Στραγγάλισε την κοπέλα του! “Άκουγα φωνές πως είναι ο Σατανάς”

Ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο που o 31χρονος Edwin Gyekye στραγγάλισε την 28χρονη κοπέλα του Sarrah Garba στο σπίτι τους. Ομολόγησε την ενοχή του για την ανθρωποκτονία, υποστηρίζοντας πως άκουγε φωνές που του έλεγαν ότι είναι ο Σατανάς.

Αφού τη στραγγάλισε, ο ψυχικά ασθενής 31χρονος τοποθέτησε το πτώμα της σε θέση σταύρωσης. Ο Gyekye, που είναι θετικός στον ιό HIV, ρώτησε τους αστυνομικούς για τον Θεό και τον κανιβαλισμό μετά τη σύλληψή του και δάγκωσε έναν από τους αξιωματικούς στο χέρι χωρίς ευτυχώς να του μεταδώσει τον ιό.

Είχε συλληφθεί στη βεράντα γειτονικού σπιτιού το πρωί της δολοφονίας και αρχικά με την υποψία της απόπειρας διάρρηξης. Μετά από έρευνα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το πτώμα της 28χρονης και κατηγορήθηκε για φόνο, με τον Gyekye να δηλώνει ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια λόγω μειωμένης ευθύνης.

Ο δικαστής καταδίκασε τον Gyekye, Γάλλο υπήκοο που είχε υποστεί πολλά ψυχωτικά επεισόδια στο παρελθόν, σε επ’ αόριστον νοσηλεία. Μετά τη δολοφονία της Sarrah είχε πει ότι άκουγε φωνές μέσα στο κεφάλι του που του έλεγαν ότι είναι ο Σατανάς και πως έπρεπε να τη σκοτώσει αν ήθελε την πραγματική κοπέλα του πίσω.

Στο πρόσωπό της η άτυχη κοπέλα έφερε 12 χτυπήματα, καθώς και τραύματα που προκλήθηκαν από στρογγυλής κόψης όπλο. Στα χέρια της υπήρχαν αμυντικοί τραυματισμοί, κάτι που δείχνει πως προσπάθησε να αποκρούσει τα χτυπήματα που δεχόταν. Αιτία θανάτου της, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ήταν ο στραγγαλισμός.

Η Sarrah ήλπιζε να γίνει διάσημη make-up artist ή να ανοίξει το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στη γενέτειρά της, τη Γαλλία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε