Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Στραγγάλισε τους γονείς του γιατί του ζήτησαν να βγάλει βόλτα το σκύλο (video)

Στραγγάλισε τους γονείς του γιατί του ζήτησαν να βγάλει βόλτα το σκύλο (video)
Στιγμιότυπο από video youtube

Μία απίστευτη υπόθεση έχει συγκλονίσει την πόλη Μπολζάνο, στη βόρεια ιταλική επαρχία του Τιρόλο.

Ο 30χρονος bodybuilder, Benno Neumair, ο οποίος συνελήφθη στις 29 Ιανουαρίου, ομολόγησε τη δολοφονία των γονιών του, επειδή του ζήτησαν…. να βγάλει βόλτα τον σκύλο!

Σύμφωνα με τη dailymail, οι δάσκαλοι Peter Neumair και Laura Perselli εξαφανίστηκαν νωρίτερα φέτος και η σορός της γυναίκας βρέθηκε σε έναν ποταμό με σημάδια στραγγαλισμού. Το πτώμα του άντρα της αγνοείται ακόμη, αν και ίχνη αίματος εντοπίστηκαν σε μια κοντινή γέφυρα.

Ο Benno Neumair ομολόγησε τις δολοφονίες, λέγοντας πως σκότωσε τον πατέρα του, ύστερα από έναν σύντομο καβγά και στη συνέχεια δολοφόνησε τη μητέρα του.

Όλα άρχισαν, όταν ο πατέρας του του ζήτησε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να βγάλει βόλτα τον σκύλο της οικογένειας. Όταν εκείνος αρνήθηκε, άρχισε ο καβγάς. «Ο μπαμπάς με κατηγόρησε ότι είμαι μια αποτυχία. Ήθελα απλώς ησυχία. Έτσι τον έκανα να σωπάσει».

Ο 30χρονος εξήγησε πως είχε πάει στο δωμάτιό του για να ξεφύγει από τις φωνές του πατέρα του. Διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι ο πατέρας τον είχε ακολουθήσει στο δωμάτιο, όταν είχε πάει στο κρεβάτι και είχε αποκοιμηθεί την ώρα που έπαιζε στον υπολογιστή. Παραπονέθηκε ότι ο πατέρας τον είχε ξυπνήσει και συνέχισε να παραπονιέται ότι δεν κάνει το δικό του μερίδιο στις δουλειές του σπιτιού. Έτσι αποφάσισε να τον στραγγαλίσει για να τον κάνει να σταματήσει να γκρινιάζει!

«Πήρα το πρώτο σκοινί αναρρίχησης που βρήκα στον πλαστικό δίσκο με τα εργαλεία μου. Ήμασταν στον διάδρομο και πέσαμε και οι δύο κάτω. Απλώς θυμάμαι ότι τον έσφιξα πάρα πολύ», είπε.

Η μητέρα του γύρισε σπίτι σύντομα και έτσι στραγγάλισε και εκείνη με το ίδιο σκοινί. «Το έκανα χωρίς να πω αντίο», ανέφερε.

Ο 30χρονος είπε ότι στη συνέχεια έριξε τα πτώματά τους από μια γέφυρα στο ποτάμι. Ο άντρας είναι τώρα στη φυλακή στο Μπολζάνο, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις