Κόσμος

Στρατιώτες έκαναν όργια με αστυνομικίνες μέσα στο τμήμα!

Τι να την κάνεις τη στολή αν δεν μπορείς να την υπηρετήσεις… Όσοι είναι υποστηρικτές της εξόδου του στρατού στο δρόμο, γιατί θεωρούν ότι αυτό από μόνο του παρέχει απόλυτη ασφάλεια έναντι των απειλών που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, θα πρέπει να κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Σύμφωνα με την βελιγική εφημερίδα La Derniere Heure στο Βέλγιο οκτώ άνδρες στρατιώτες έκαναν ξέφρενα όργια με δύο γυναίκες αστυνομικούς, μέσα σε αστυνομικό τμήμα κατά τη διάρκεια της πειόδου που το Βέλγιο ήταν…σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού. Προφανώς οι πρωταγωνιστές του οργίου ερμήνευσαν διαφορετικά τον…κόκκινο συναγερμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Η Τουρκία, τα κράτη του Κόλπου ή η Ευρώπη θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν συνομιλίες με τον Πούτιν
Ο Ζελένσκι έχει ζητήσει συνομιλίες με τον Πούτιν, αλλά ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι δεν έχει προετοιμαστεί η ατζέντα για μια τέτοια συνάντηση
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι