Κόσμος

Στροφή προς την Ευρώπη υπόσχεται ο Τσαβούσογλου

Η Τουρκία σκοπεύει να σημειώσει πρόοδο στη διαδικασία ένταξής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ημέρα αφού ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ορκίστηκε πρόεδρος με ενισχυμένες εξουσίες, ο Τσαβούσογλου όχι απλά παραμένει υπουργός Εξωτερικών, αλλά αναλαμβάνει και το υπουργείο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.
Μιλώντας σε υπαλλήλους του υπουργείου είπε πως πλέον η δουλειά του Εξωτερικών και του Ευρωπαϊκών Υποθέσεων θα γίνεται “κάτω από μία στέγη”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αρχηγός ισραηλινού κόμματος μηνύει την σύζυγο του Νετανιάχου για δυσφήμιση: Τον κατηγορεί ότι γνώριζε για την επίθεση της Χαμάς το 2023
Ο Γιαΐρ Γκολάν, αρχηγός των Δημοκρατικών, απαντώντας στις δηλώσεις της Σάρα Νετανιάχου, υπέβαλε μήνυση για δυσφήμιση και υποκίνηση σε βία, καταγγέλλοντας «θεωρίες συνωμοσίας που επινοήθηκαν από σκοτεινότερα μυαλά»
Μπέντζαμιν και Σάρα Νετανιάχου
Οι κυρώσεις της Βρετανίας για τους εβραϊκούς οικισμούς θα μπορούσαν να είναι «δώρο» για την κυβέρνηση Νετανιάχου στο Ισραήλ
Πώς τα μέτρα του Λονδίνου στο εμπόριο με τους εβραϊκούς οικισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη θα μπορούσε να λειτουργήσει ως «μπούμερανγκ» και να ευνοήσει την δεξιά στο Ισραήλ
Προξενείο Βρετανίας στην Ιερουσαλήμ