Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σχέδιο δολοφονίας του Ιμάμογλου από τον ISIS αποκαλύπτει ο τουρκικός Τύπος

Ιμάμογλου

Στόχος του Ισλαμικού Κράτους φαίνεται πως είναι ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Μάλιστα, ο τουρκικός τύπος αναφέρει ότι απετράπη απόπειρα δολοφονίας του.

Η είδηση πως ο Εκρέμ Ιμάμογλου έχει μπει στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους είναι πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Sozcu, ενώ αναφορά στην υπόθεση υπάρχει και στην Cum Hurriyet.

Στο πρωτοσέλιδό της, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, η Sozcu αναφέρει ότι υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Εκρέμ Ιμάμογλου, το οποίο όμως απετράπη.

Click4more Τουρκία: Ο Ερντογάν «κυνηγά» δικαστικά τον Ιμάμογλου για αφίσες στην Κωνσταντινούπολη

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, οι σωματοφύλακες του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης έλαβαν προειδοποίηση για επικείμενη απόπειρα δολοφονίας και σε συντονισμό με το υπουργείο Εσωτερικών και τη νομαρχία, αυξήθηκαν άμεσα οι άνδρες της ασφάλειάς του.

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης διαψεύδει, πάντως, την πληροφορία αναφέροντας πως δεν υπήρξε τέτοιο μήνυμα από την πλευρά τους προς τους σωματοφύλακες.

Εκείνο που δεν έχει αποκαλυφθεί επίσης είναι το γιατί το Ισλαμικό Κράτος θέλει να δολοφονήσει τον Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος μάλιστα δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το θέμα μετά τα δημοσιεύματα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις